Oportunități de Training

Sisteme digitale: De la porțile logice la procesoare

Acest curs oferit de UAB (Universitat Autonoma de Barcelona) vă va oferi o înțelegere aprofundată a principiilor proiectării actuale a sistemelor digitale din punct de vedere practic. Spre deosebire de alte cursuri privind circuitele digitale „tradiționale”, acest curs se axează mai degrabă pe sistem decât pe componentele auxiliare. Vom fi în măsură să creăm terenul pentru crearea unor sisteme digitale complicate utilizând această metodă.

Prezentare generală a cursului și a temelor

Veți învăța un set de metodologii de proiectare și veți utiliza un set de instrumente de proiectare asistată de calculator (CAD) care vă vor permite să concepeți circuite mici și mijlocii. De asemenea, veți putea să vă înscrieți la cursuri de nivel superior pe teme diverse, cum ar fi proiectarea circuitelor integrate specifice aplicațiilor (ASIC) și arhitectura informatică, pentru a numi câteva. Proiectarea unui procesor de bază este furnizată ca exemplu transversal de sistem digital complicat pentru a completa subiectele cursului.

După finalizarea acestui curs, veți putea:

  • Proiectează sisteme digitale cu complexitate medie;
  • Să înțeleagă descrierea sistemelor digitale care utilizează limbi de nivel înalt, cum ar fi VHDL, după încheierea acestui curs.
  • Să aibă o înțelegere fundamentală a modului în care funcționează calculatoarele (limbajul mașinii).

Cursul este în întregime online și poate fi urmat în ritmul dumneavoastră, cu un efort de aproximativ 28 de ore pentru a-l finaliza.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități