Oportunități de Training

Competențe digitale: Experiența utilizatorului

Vă interesează să aflați mai multe despre fundamentele experienței utilizatorului (UX), designul vizual și elementele de bază ale unei bune utilizări?

În acest curs de 3 săptămâni dezvoltat de Accenture, participanții vor descoperi esența designului User Experience (UX) și rolul său esențial în succesul produselor și proiectelor digitale. Cursul se va îngropa în fundamentele designului UX, explorând semnificația acestuia și ceea ce constituie o bună utilizare. În plus, participanții vor obține informații despre viața de zi cu zi a unui designer junior UX, își vor evalua aptitudinile pentru domeniu și vor identifica zonele de îmbunătățire a abilităților.

Structura cursului

Cursul online este structurat în trei săptămâni:

  • Săptămâna 1: De ce este importantă experiența utilizatorului?
  • Săptămâna 2: Elementele de bază ale experienței utilizatorului
  • Săptămâna 3: Instrumente și testare

Rezultatele cursului

Prin sesiuni interactive, participanții vor înțelege importanța cercetării utilizatorilor și a designului de experiență, învățând în același timp despre tehnicile de testare a utilizatorilor și despre etapele finale ale dezvoltării și lansării designului. Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege responsabilitățile de bază ale unui designer UX, vor articula valoarea designului UX de nivel superior și vor fi pregătiți să se angajeze în propria lor călătorie în designul UX.

Mai exact, participanții vor învăța:

  • Descrierea experienței utilizatorului (UX) este și importanța acesteia
  • Explicarea fundamentelor designului UX și a impactului potențial asupra întreprinderilor
  • Identificarea abordărilor cheie, atitudinilor și elementelor de proces necesare proiectării UX
  • Descrierea diferitelor etape ale proceselor UX („proiectare”, „dezvoltare” și „eliberare”) și ce sunt „călătoriile utilizatorilor”
  • Identificarea conceptelor de arhitectura a informatiei si a modului in care o buna structura are impact asupra utilizabilitatii
  • Identificarea conceptelor și explicarea motivelor pentru crearea prototipurilor
  • Explicați cum și de ce să desenați cadre de sârmă, importanța detaliilor mici până la mari și avantajele prototipurilor interactive

Participanții de succes vor primi acces nelimitat la curs și un certificat PDF de realizare.

Pentru cine e asta?

Acest curs se adresează persoanelor care doresc să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, să-și schimbe cariera sau să se pregătească să intre în forța de muncă. Nu există condiții prealabile sau calificări necesare pentru a participa. Cursul de trei săptămâni este gratuit și se estimează că durează 2 ore pe săptămână.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități