Bune Practici

Coaliția digitală locală Lanškroun

În 2017, reprezentanții întreprinderilor din Lancrounieni și-au declarat sprijinul pentru formarea tehnică prin semnarea unei declarații comune. Reprezentanții întreprinderilor se întâlnesc periodic cu conducerea orașului și caută activități și mijloace adecvate pentru a sprijini interesul copiilor și al elevilor față de disciplinele tehnice.

Conducerea Lanškroun, angajatorii locali și reprezentanții școlilor au semnat o declarație prin care se angajează:

  • punerea în aplicare a proiectelor de corelare a educației cu practica;
  • sprijin material pentru grădinițe, școli primare și secundare din Lanškroun;
  • familiarizarea elevilor cu experiență în întreprinderile locale;
  • dotarea cu personal în domeniul formării profesionale.

Școli bine echipate și bine echipate, care sunt strâns legate de practică, formează viitorii angajați bine pregătiți pentru firmele locale.

Pentru municipalitate, această cooperare este importantă în dezvoltarea sa și are, de asemenea, un impact pozitiv asupra opiniei publice. Orașul Lanškroun sprijină în mod direct educația digitală prin proiecte precum imprimantele micro: bit sau 3D în școli.

Sprijinul pentru copii, elevi și studenți este una dintre prioritățile din Lansckroania. Este vorba despre o investiție pe termen lung în viitorii angajați, care nu numai că vor avea o bună înțelegere a activității lor, ci sunt și mai susceptibili să vină cu idei de inovare și dezvoltare ulterioară.

Proiecte

MICROTELA

Concurența științifică și tehnică, care face parte din promovarea formării tehnice. Concursul a fost creat datorită sprijinului acordat de orașul Lanškroun și de comunitatea întreprinderilor industriale de succes din Lansckrounny. Scopul concursului este de a încuraja cât mai mulți elevi mai tineri să își identifice și să își dezvolte competențele creative și capacitatea de a-și prezenta munca publicului. Să contribuie la identificarea talentelor științifice și tehnologice și să permită unui număr cât mai mare de elevi talentați să continue creșterea profesională prin participarea la concursuri.

SPRIJIN PENTRU ȘCOLI ÎN CADRUL AOD

Comunitatea întreprinderilor sprijină în mod regulat următoarele școli din Lanškrounna și din apropiere: Școala primară Lanškroun, B. Smetany, Lanškroun Primary School, A. Jiráska 139, Lanškroun Primary School, Dobrovsky Primary School și Școala primară inferioară din Třešňovec, SOŠ și SOU Lanškroun, Gymnázium Lanškroun, SZeŠ Lanškroun, școala primară Vincence Junka Dolni Chernná, Școlile primare Jindřicha Pravečka Vyprachtice, școlile din Damníkov, școlile primare superioare ČERMNÁ Primná, școlile primare din Tatenice, școlile primare din Wolkerova, școlile primare Žižkova și școlile primare din Vanchurova.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

09/02/2017T23:00:00
Când se termină

16/11/2022T23:00:00
Zonă Georgrafică​

Czech republic
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici