Bune Practici

Coordonatori: Învățăm mai bine în comunități

Sunteți dispus de mult timp să învățați să vă codificați și, în cele din urmă, ați luat decizia că ar trebui să fie. Dar unde trebuie să începeți și cum să găsiți cunoștințele adecvate?

Învățarea despre tehnologie și programare poate determina modul de accesare a învățării. Cursurile online vor fi adesea o modalitate ușoară și rapidă de a începe, dar este posibil ca multe dintre ele să întâmpine dificultăți în a-și menține angajamentul atunci când totul are loc doar în fața ecranului.

În timpul închiderii pandemiei de COVID-19, Magisterforening danez (Magisterforening danez) a examinat impactul predării online asupra învățării și implicării elevilor. 59 % dintre respondenți au răspuns că implicarea lor în studiu s-a deteriorat, în timp ce 40 % au avut, de asemenea, o participare mai scăzută.

Prin urmare, Comunitatea și întâlnirea față în față cu alte persoane pot juca un rol esențial în realizarea de noi activități de învățare – și de învățare în vederea programării.

Comunitatea tehnologică a copreședinților

Co-codificatorii au creat o platformă pentru a găsi împreună cu alte părți interesate din domeniul tehnologiei și al programării în comunitățile de învățare. Pe platformă, vă înregistrați pentru o comunitate în limba de codificare sau într-o parte a tehnologiei pe care doriți să o cunoașteți. O comunitate de învățare este apoi facilitată pentru a se întâlni și a se sprijini reciproc pe parcursul procesului de învățare.

De asemenea, este posibil să se facă parte dintr-o relație de mentorat/mentorat și această cale printr-un sprijin redus și prin pregătirea învățării de la o persoană care a trecut prin curba de învățare și care poate orienta direcția corectă. Astfel, puteți învăța fără a fi nevoit să rămâneți singuri și motivația de a continua să crească. Iar experiența copreședinților oferă o șansă mai mare de succes.

Atunci când faceți parte dintr-o comunitate de învățare, aveți cineva care să sărbătorească succesele și să le împărtășiți cu greu. În același timp, există și alte persoane care se așteaptă să contribuiți și să vă implicați, ceea ce oferă un stimulent mai mare pentru a ajunge. La coprogramare, numim efectul de fitness. La fel ca atunci când trebuie să vă antrenați, devine acidă foarte distractiv atunci când se întâmplă cu alții.


Coordonatori de vizită

Acum poți să vă alăturați comunității și să începeți să vă programați! Vizitați propriul site al copreședinților, unde puteți afla mai multe despre copreședinți și puteți deveni membru și puteți beneficia de diferitele instrumente și resurse disponibile.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

01/01/0001T00:00:30
Când se termină

01/01/0001T00:00:30
Zonă Georgrafică​

Denmark
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici