Bune Practici

Formare gratuită oferită de DigitalTech EDIH

DigitalTech EDIH este centrul de referință din Ungaria care sprijină întreprinderile nou-înființate, IMM-urile, întreprinderile mijlocii și organizațiile din sectorul public în transformarea digitală, concentrându-se asupra pilonilor principali ai priorităților europene. DigitalTech EDIH se bazează pe ecosistemul său pentru a aborda principalele aspecte ale securității cibernetice și ale competențelor digitale, inclusiv tehnologia blockchain, tehnologia educației și finanțele digitale.

Pe baza expertizei partenerilor săi, DigitalTech EDIH pune expertiza la dispoziția clienților săi prin intermediul unui catalog de servicii care acoperă patru componente, inclusiv competențe și formare, testare înainte de investiții, sprijin pentru ecosistemul de inovare și pentru crearea de rețele, precum și alte servicii de dezvoltare a întreprinderilor și consiliere tehnologică.

DigitalTech EDIH oferă clienților servicii de perfecționare în patru domenii tehnologice – securitatea cibernetică, tehnologia financiară, tehnologiile edtech și tehnologiile blockchain – pentru a facilita tranziția digitală a întreprinderilor. Formarea tehnologică este completată, de asemenea, de cursuri de formare pentru dezvoltarea întreprinderilor, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să găsească o soluție complexă pentru a-și pune în aplicare planurile de transformare digitală și pentru a-și rezolva problemele.

Ca parte a formării, formarea profesională este posibilă în grupuri mici, jumătate de zi și 1-2 zile.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

24/11/2023T00:00:00
Când se termină

22/11/2024T00:00:00
Zonă Georgrafică​

Hungary
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici