Bune Practici

Instalarea unei rețele Wi-Fi securizate în sălile de clasă

Instalarea unei rețele Wi-Fi securizate în toate sălile de clasă ale Gymnasium of International and Public Relations. O nouă rețea Wi-Fi a fost adăugată la infrastructura existentă a școlii. Întregul sistem Wi-Fi este construit pe administratorul CAPsMAN, care gestionează la nivel central toate AP conectate.

Gymnasium of International and Public Relations (Gymnasiumul relațiilor internaționale și publice) este o instituție de învățământ privată creată în 2005/2006. Încă de la început, gimnasiul a fost o școală dinamică și modernă, reflectată în îmbunătățirea și dezvoltarea continuă a școlii.

O inițiativă emblematică a metodelor de predare este predarea bazată pe proiecte, care reunește materii, materii și elevi din întreaga școală. Absolventul este perfect dotat cu strategii de comunicare eficiente, cu reguli de retorică, percepe și evaluează critic lumea exterioară, condițiile prealabile pentru munca în echipă, conducere, soluționarea problemelor. Un astfel de rezultat necesită, de asemenea, tehnologii de înaltă calitate care să contribuie la atingerea obiectivelor de învățare.

Acoperă toate sălile de clasă, cabinetele și, în special, sălile de clasă în care se predau limbi străine rețele Wi-Fi securizate. Analizarea rețelei metalice și Wi-Fi existente. Dacă este posibil, utilizați infrastructura adecvată și creați două rețele Wi-Fi separate. La rețeaua Wi-Fi gratuită existentă pentru studenți, stabiliți normele astfel încât să fie imposibil să se ajungă la rețeaua internă, să se adauge o rețea Wi-Fi securizată pentru profesori și să fie utilizată pentru predare specifică. Să analizeze conectivitatea existentă la internet și să propună optimizarea atât a calității, cât și a costurilor și să propună un zid NGN adecvat, cu un nivel ridicat de securitate și din perspectiva RGPD.

În cursul primei inspecții a obiectului, au fost identificate nevoile de hardware identificate și o estimare a costurilor de instalare și instalare a rețelei. Din infrastructura existentă, numai liniile de cablu UTP au fost identificate ca fiind utilizabile. Programul WiFi existent nu a putut fi utilizat pentru atribuire, iar rețeaua fără fir a fost instalată în spatele infrastructurii existente. Ca parte a zilelor de instalare convenite la fața locului, au fost instalate linii metalice în locuri unde lipseau și localizau. Instalarea punctelor de acces Wi-Fi și a noului zid NGN. Între timp, sistemul RouterOS Mikrotik utilizat a fost ajustat la instalații individuale. Conectivitatea existentă a fost evaluată ca fiind neconformă și recomandată de furnizorul local de conexiuni, în conformitate cu informațiile din catalogul ISP de la adresa www.bezdratovepripojeni.cz.

O nouă rețea Wi-Fi a fost adăugată la infrastructura existentă a școlii. Această rețea a fost adăugată separat pentru a împiedica intrarea sa în rețeaua internă. Întregul sistem Wi-Fi este construit pe administratorul CAPsMAN, care gestionează la nivel central toate PA conectate și asigură, de asemenea, roamingul clienților conectați în întreaga clădire. Rețeaua Wi-Fi are două SSID-uri separate – „elevii” și „profesorii”. Rețelele sunt separate prin firewall și utilizatori individuali care utilizează un avans interzis în cadrul subnet. Pentru rețeaua „elev”, limita maximă este stabilită pentru a evita supraîncărcarea liniei. Monitorizarea disponibilității dispozitivelor individuale se realizează prin intermediul software-ului Dude, care este livrat gratuit către HW Mikrotik utilizat și care poate monitoriza pe deplin întreaga rețea.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

03/09/2017T22:00:00
Când se termină

28/09/2017T22:00:00
Zonă Georgrafică​

Czech republic
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici