Bune Practici

Instrument pentru familiarizarea seniorilor din Cehia cu TIC

Unul din trei seniori cehi va vizita internetul cel puțin ocazional. Și nu e un spectacol! Acesta este un loc excelent, care ajută la menținerea contactului cu familia și prietenii, și poate facilita cumpărăturile. Este o sursă neîngrădită de inspirație, divertisment și educație. Cu toate acestea, mediul online poate fi periculos, iar asta se întâmplă cu unele e-mailuri.

Acesta este motivul pentru care, în calitate de Ordine Națională privind Securitatea Cibernetică și a Informațiilor, am dezvoltat un instrument SENIOR pe care îl puteți împiedica să depună eforturi.

Instrumentul SENIOR vă va facilita recunoașterea mesajelor periculoase și a pasarelelor de siguranță pe internet. Este numit printr-un acronim bazat pe cuvintele: „Fișiere”, „emoții”, „presiune”, „instrucțiuni”, „legături” și „reputație”. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorii online sunt bucuroși să exploateze aceste caracteristici. Literele inițiale ale elementelor individuale din limba cehă creează, de asemenea, cuvântul SENIOR, astfel încât denumirea în sine servește drept dispozitiv de memorie. Principiul ajutorului se bazează pe șase întrebări simple, care vor fi necesare pentru orientarea în spațiul virtual.


Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

02/08/2023T00:00:00
Când se termină

02/08/2023T00:00:00
Zonă Georgrafică​

Czech republic

Cele mai noi Bune Practici