Bune Practici

Platforma digitală Danemarca – TRADUCERE

„Digital Hub Denmark” este portalul de informații al Danemarcei destinat diferitelor grupuri-țintă implicate sau active în industria tehnologică. Lansată în 2018, inițiativa non-profit urmărește să ofere sprijin sistemului tehnologic danez și să conecteze talentele digitale și întreprinderile nou-înființate de la nivel local și național cu investitorii și centrele europene și mondiale. Un alt obiectiv este creșterea vizibilității generale a industriei daneze în cadrul dimensiunii tehnologice, atragerea de proiecte și

Portalul contribuie la dezvoltarea mai multor ecosisteme tehnologice, identificate ca fiind esențiale pentru dezvoltarea viitoare a economiei daneze. Organizația se axează pe dezvoltarea tehnologică în domenii precum finanțele, sănătatea, agricultura și alimentele, proprietatea și comerțul cu amănuntul, educația, robotica și sectorul creativ. Acesta colectează date cu privire la aceste ecosisteme digitale individuale pentru a oferi consiliere specifică și relevantă părților interesate și actorilor din domeniu.

Inițiativa include, de asemenea, orientări și introducere privind o serie de subiecte, utile tuturor celor interesați să studieze, să lucreze și să locuiască în Danemarca, cu un accent special pe tehnologie. Utilizatorii pot găsi, de asemenea, informații privind locurile de muncă relevante din domeniu, precum și detalii relevante privind modul de introducere a impozitelor în sistemul public și serviciile de imigrație disponibile. De asemenea, sunt disponibile conținut suplimentar pe scena educației și a muncii din Danemarca, cum ar fi întreprinderile nou-înființate, industriile și instituțiile de învățământ, prin intermediul Digital Hub Denmark.

Platforma digitală Denmark contribuie la piața tehnologică și de investiții din Danemarca prin numeroase acțiuni cu obiectivul de a promova un ecosistem digital durabil și de a încuraja parteneriatele daneze cu întreprinderi și investitori la nivel european și mondial. Platforma digitală Danemarca oferă o comunitate prosperă și un mediu cu ecosisteme tehnologice cu creștere rapidă și facilitează finanțarea și punerea în comun a resurselor de către investitori. Danemarca este una dintre cele mai digitale țări din UE, atât în ceea ce privește întreprinderile, cât și societatea, iar Digital Hub Denmark acționează pentru a consolida reputația Danemarcei ca lider digital la nivel mondial.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

23/11/2023T00:00:00
Când se termină

29/11/2024T00:00:00
Zonă Georgrafică​

România
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici