Bune Practici

#SID2023: digiSAPIENS – Conferință pentru tineretul din Cehia

Cu ocazia Zilei pentru un internet mai sigur, DigiQ a decis să organizeze o conferință (în special) pentru tineri cu privire la modul în care generația lor utilizează spațiul digital. Atât titlul conferinței, cât și conținutul acesteia s-au axat pe securitatea în spațiul cibernetic.

SID este abrevierea Zilei pentru un internet mai sigur, care cade în a doua zi a lunii februarie a fiecărui an. În țări din întreaga lume au loc diverse evenimente, ateliere și inițiative pentru a sensibiliza publicul cu privire la un mediu online responsabil și sigur. Tinerii sunt cei care își petrec o mare parte din viață online. Internetul le oferă posibilitatea de a intra în contact cu prietenii, divertismentul și educația.

Cine a participat la conferință?

Numeroși specialiști au fost intervievați cu vizitatorii pe diverse teme. Această ediție a conferinței s-a axat în principal pe jocurile de noroc, influențatorul responsabil, inteligența artificială, munca în domeniul datelor, ura online și multe altele. Cu toate acestea, întreaga conferință a avut loc într-un spirit informal, pentru a o face cât mai accesibilă pentru tineri și pentru a face recomandări reale cu privire la modul în care se poate petrece timp în spațiul online într-un mod mai sigur.

Conferința a avut loc luni, 27 februarie 2023, la Centrul Aurelium Utility din Bratislava, între orele 8.30 și 14: 30. În timp ce tinerii au fost principalul grup-țintă, părinții, profesorii și lucrătorii de tineret participau, de asemenea, la conferință.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

27/02/2023T09:00:00
Când se termină

27/02/2023T18:00:00
Zonă Georgrafică​

Slovakia

Cele mai noi Bune Practici