Bune Practici

Ziua Tehnologiei Digitale la Școlile E. Štorch și Ostroměand

Prima ediție a „Zilei tehnologiei digitale” a avut loc la Școala Eduard Štorch și la Școala Ostroměand în iunie 2019. Institutul Național de Educație a participat, de asemenea, la eveniment.

Scopul evenimentului este ridica gradul de conștientizare asupra problemei digitalizării educației în rândul elevilor, al profesorilor și al publicului larg. Acest lucru este legat nu numai de creșterea și inovarea constantă a tehnologiilor digitale, ci și de utilizarea lor semnificativă, atât în predare, cât și în viața de zi cu zi. Ziua tehnologiei digitale este un exemplu ideal de bune practici în care, pe lângă activitatea specifică a copiilor cu o gamă largă de programe de predare și jocuri, a fost abordată, de asemenea, tema securității online și a securității cibernetice în general.

La eveniment, elevii de clasele 1-9 a Școlii Eduard Štorch au avut posibilitatea de a se familiariza cu o gamă largă de tehnologii digitale sub forma experienței dobândite. De exemplu, lucrul la Multiboard, pictarea pe o placă  interactivă, imprimantele 3D, sălile de programare, lucrul cu dronele, tablete, fotografii etc. sau discutarea securității cibernetice. A fost pregătită o sală de clasă Corint pentru toate vârstele, cu posibilitatea de a testa modele 3D și de a lucra în atelierele de la Corint.

Evenimentul a organizat, de asemenea, o conferință de presă privind introducerea tehnologiilor digitale în școlile din regiunea Hradec Králové și prezentarea sălii de clasă de la Corint.  Atelierele și standurile au fost prevăzute la sfârșitul programului pentru părinții copiilor, întregul personal didactic din școală, precum și pentru publicul larg.  Acest lucru a permis participanților să încerce, de exemplu, realitatea virtuală și augmentată sau să viziteze orice loc destinat copiilor în programul de dimineață.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

19/06/2019T22:00:00
Când se termină

20/06/2019T21:59:00
Zonă Georgrafică​

Czech republic

Cele mai noi Bune Practici