Evenimente

A 4-a Adunare a Alianței Europene pentru IA: Lider mondial în domeniul IA de încredere

Perioada:
-

În lumea tehnologiei cu evoluție rapidă, Adunarea Alianței Europene pentru IA este un punct fierbinte pentru colaborare. Acest eveniment emblematic reunește factori de decizie, părți interesate și experți pentru a contribui la conturarea politicii europene în domeniul inteligenței artificiale.

Ediția din2023 a Adunării Alianței Europene pentru IA nu este doar o reuniune; este o etapă importantă în punerea în aplicare a Strategiei europene în domeniul IA. Având în vedere că Legea privind IA este pe punctul de a fi adoptat și Planul coordonat actualizat privind IA, sărbătorește cei doi ani de punere în aplicare a acesteia, adunarea din acest an marchează progrese semnificative în peisajul european al IA. Evenimentul este o platformă unică pentru a analiza inițiativele viitoare. Discuțiile vor varia de la Convenția Consiliului Europei privind IA la parteneriate bilaterale și multilaterale esențiale în care UE își asumă un rol activ.

La 16 și 17 noiembrie 2023, alăturați-vă celei de a 4-a Adunări a Alianței Europene pentru IA: Lider mondial în domeniul IA de încredere, atât la fața locului, cât și online. Tehnologia evoluează în acest moment, Adunarea Alianței Europene pentru IA este fermă, promovând dialogul și progresul.

Consultați ordinea de zi a evenimentului și înscrieți-vă până la 7 noiembrie.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

16/11/2023T08:00:00
Când se termină

17/11/2023T15:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Madrid
Adresă

Casa de América, Plaza Cibeles
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale