Evenimente

AI4Gov Open Eveniment Madrid 2023

Perioada:
-

Următorul eveniment deschis AI4Gov va avea loc din nou la Madrid, Spania!

Evenimentul deschis AI4Gov din 19 octombrie va reuni cercetători inter pares, experți de pe teren, profesioniști, cadre universitare distinse, entuziaști în IA, rețele universitare și întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) pentru a discuta subiecte din domeniul IA în sectorul public. Conferința online/la fața locului va include prezentări, mese rotunde și ateliere.

Evenimentul este organizat de Master on Artificial Intelligence for Public Services (AI4Gov) – un program de învățământ superior creat cu finanțare din partea Uniunii Europene de patru universități europene de vârf în domeniile ingineriei, tehnologiei și științelor digitale: Universidad Politécnica de Madrid (Spania), Politecnico di Milano (Italia), Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (Germania) și Universitatea Tehnică din Tallinn (TalTech), care și-au unit forțele cu scopul de a pregăti viitorii lideri în domeniul transformării digitale pentru dezvoltarea și adoptarea sporită a IA în sectorul public.

Nu ratați această oportunitate incredibilă!

Înscrieți-vă acum la eveniment – participarea este gratuită, dar înscrierea este obligatorie pentru a avea acces personal la eveniment.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

19/10/2023T07:00:00
Când se termină

19/10/2023T16:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Madrid
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale