Evenimente

Al 5-lea atelier al părților interesate din cadrul Observatorului european al 5G – Progresele înregistrate în direcția îndeplinirii obiectivelor 5G în deceniul digital

Perioada:
-

La 26 octombrie, participați la cel de al 5-lea atelier online al părților interesate din cadrul Observatorului european al 5G – Promovarea obiectivelor 5G în era digitală. Consorțiul, ales de Comisie pentru a gestiona Observatorul european al 5G, va oferi o imagine de ansamblu a progreselor semnificative înregistrate pe piața 5G atât în Europa, cât și în lume în ultimul an. Mai precis, consultanții vor prezenta progresele înregistrate în îndeplinirea obiectivelor în materie de conectivitate stabilite în programul privind deceniul digital.

Atelierul este deschis unei game largi de părți interesate investite în competențele digitale, inclusiv operatorilor și furnizorilor de telecomunicații, autorităților naționale care supraveghează telecomunicațiile, politicii în domeniul spectrului de frecvențe radio și reglementării. De asemenea, salută reprezentanții diferitelor industrii verticale, cum ar fi transporturile, logistica, industria autovehiculelor, sănătatea, energia, fabricile inteligente, mass-media și divertismentul. În plus, organizațiile care intenționează să integreze tehnologia 5G în operațiunile lor sunt încurajate să participe.

Descoperiți mai multe informații și înscrieți-vă la webinar.

© Comisia Europeană – Observatorul 5G

Distribuie
Informații Eveniment
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale