Evenimente

Atelierul viitor

Perioada:
-

În parteneriat cu LIST (Institutul de Știință și Tehnologie din Luxemburg), acest eveniment va oferi un angajament în activități:

  1. Discurs programatic al lui Rohit Talwar: Obțineți informații din partea lui Rohit Talwar, un futurist renumit și lider mondial în domeniul IA.
  2. Dezbatere pe tema Viitorul infrastructurilor de comunicare: Explorarea celor mai recente tendințe și inovații în domeniul tehnologiilor comunicațiilor.
  3. Demografii și cabine de către LIST: Să experimentăm în primul rând tehnologiile și soluțiile de vârf furnizate de partenerul nostru.
  4. Sărbătorirea celei de-a doua aniversări a MyConnectivich: Alăturați-vă în notarea zilei moștenite a MyConnectivity în ultimii doi ani.

Înregistrare și detalii despre program.

Inițiative viitoare de proiect: Conferința atelierului privind viitorul servește drept Launchpad pentru cea de-a doua fază a proiectului „Viitorul”. În viitor, vor fi organizate hackathoane și sesiuni de îndrumare specifice pentru studenți, care vor contribui în mod activ la eliminarea viziunii unui Luxemburg conectat. Obiectivul organizațiilor este de a crea cinci prototipuri până în iunie 2024.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

14/12/2023T13:00:00
Când se termină

14/12/2023T18:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Luxembourg
Adresă

European Convention Center Luxembourg, 4 Place de l'Europe
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale