Evenimente

Bine ați venit la lansarea raportului „Swedes and Internet” – Now as Digital Event

Perioada:
-

Ediția din acest an a mult-așteptatului raport „The Swedes and the Internet” va fi publicată la 10 octombrie. Având în vedere interesul ridicat, locațiile fizice ale Sergel Hub sunt deja rezervate integral, dar aveți în continuare posibilitatea de a participa în format digital.

De ce nu trebuie să ratați acest lucru:

Pentru a înțelege în mod cuprinzător analizele: Jannike Tillå și Måns Jonasson de la Internet Foundation vor prezenta cele mai recente informații privind utilizarea internetului și digitalizarea Swedes. Acest lucru vă oferă o șansă unică de a înțelege modul în care Suedia se adaptează la peisajul digital.

Vers direct din partea experților: Obțineți ocazia de a asculta direct de la cei responsabili de cercetare. Acestea vor evidenția tendințele și faptele care afectează atât persoanele fizice, cât și societatea și întreprinderile.

Timpul de lucru al personalului: Prezentarea va avea loc între orele 9: 00 și 10: 00. Dacă alegeți să participați fizic, ați fi intrat în Sergel Hub începând cu ora 8: 30.

Cum vă puteți înscrie:

Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vă securiza spațiul digital. Este posibil ca numărul de locuri pentru evenimentul digital să fie limitat, astfel încât să nu așteptați prea mult timp pentru înregistrare.

Aceste bilete sunt rezervate aici

Bine ați venit la o dimineață cu informații despre viața digitală a suedezilor!

 

Figură: Competențe digitale Suedia ©

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

10/10/2023T06:30:00
Când se termină

10/10/2023T08:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Stockholm
Adresă

Sergel Hub
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale