Evenimente

Centrul Zilei Digitale – Securitatea cibernetică & AI

Perioada:
-

Digitalizarea și automatizarea revoluționează întreprinderile, oferind noi perspective, dar și dileme complexe în materie de securitate și inovare. La 05 octombrie, va explora subiectele esențiale ale securității digitale și Ziua digitală a centrului – Securitatea cibernetică &AI. Descoperiți înprofunzime subiectele cele mai fierbinți pentru întreprinderile mici și mijlocii și aflați cum funcționează atacurile cibernetice, pașii de bază pentru a vă proteja afacerea, aflați de ce conținutul generat de IA este un joc și cum valorificați această nouă tehnologie pentru propria dumneavoastră întreprindere.

Program

  • 9: 00 bun venit și cafea
  • 9: 30 – securitatea cibernetică: mărturii, demonstrații în direct și grupuri de experți cu Sailsent, Nviso și Cresco.
  • 11: 00 – impactul conținutului generat de IA asupra întreprinderilor: vorbitorul principal, Aurélie Couvreur (Agenția Digitaly), va discuta despre influența transformatoare a IA asupra strategiilor corporative. Xavier Lombard va introduce Leexi, o soluție personalizată de conținut generată de IA pentru întreprinderi.
  • 11: 45 – ajutor și sprijin disponibil la Bruxelles pentru digitalizarea dumneavoastră: descoperiți inovații în domeniul inteligenței artificiale încadrul clusterului Hub.brussel, cu membri Arnaud De Decker (Sagacify) și Jean-Philippe M.L. Schepens van Thiel (Axonjay).

Evenimentul promite o explorare dinamică a unor subiecte esențiale, oferind nu numai cunoștințe, ci și mijloace de informare pentru a naviga în condiții de siguranță în peisajul digital în continuă schimbare.

Aflați mai multe despre eveniment și înscrieți-vă acum.

© SustAIn.brudii

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

05/10/2023T07:00:00
Când se termină

05/10/2023T12:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Brussels
Adresă

BeCentral - Room: Google Digital Atelier. 12 Kantersteen
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale