Evenimente

Conferința Women4Cyber

Perioada:
-

În perioada 14-15 noiembrie, Women4Cyber găzduiește cea de a 1-a conferință – „Hacking Gender Barriers” (Combaterea barierelor de gen) în Madrid, Spania.  Women4Cyber se angajează să abordeze provocarea reprezentată de incluziunea femeilor în forța de muncă prin cultivarea și consolidarea talentelor femeilor, prin reducerea decalajului în materie de competențe dintre genuri și prin promovarea echilibrului de gen și a incluziunii în sfera profesională. Conferința va reuni femei și bărbați pentru a colabora la sporirea diversității în domeniu, marcând o etapă importantă pentru comunitatea securității cibernetice.

Ce ați avea de câștigat?

  • Obținerea de informații privind industria de vârf de la experți de vârf în materie de securitate cibernetică din Europa.
  • Evenimentul cuprinde discuții, dezbateri și ateliere. Participanții vor avea posibilitatea de a învăța despre tendințele în materie de securitate cibernetică și despre perspectivele profesionale valoroase ale liderilor din industrie care conduc la schimbări în domeniu.
  • Extindeți rețeaua, conectându-vă cu persoane din medii și roluri diverse, acoperind posturi de afaceri și tehnice în diferite etape ale carierei.

Explorați agenda și securizați biletul pentru Conferința Women4Cyber.

© Women4Cyber

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

14/11/2023T08:30:00
Când se termină

15/11/2023T14:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Madrid
Adresă

Palacio Neptuno, Calle de Cervantes, 42
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale