Evenimente

Eliminarea deficitului de competențe în domeniul tehnologiilor de vârf pentru o Europă durabilă

Perioada:
-

Primul eveniment de colaborare în rețea al inițiativei EIT pentru atragerea de talente în domeniul tehnologiei aprofundate va avea loc la 31 mai la Stockholm, sub auspiciile președinției suedeze.

Comunitatea EIT reunește factori de decizie, întreprinderi și organizații educaționale și de cercetare pentru a face schimb de idei cu privire la modul în care poate fi promovată o nouă generație de talente europene.
Evenimentul va prezenta oportunitățile oferite de Inițiativa privind atragerea de talente în domeniul tehnologiilor de vârf. Ca parte a colaborării în rețea, participanții vor fi în măsură să creeze noi conexiuni, să facă schimb de idei și să pună bazele viitoarei colaborări pe tema „eliminării lacunelor în materie de competențe în domeniul tehnologiilor profunde pentru o Europă durabilă”.

La eveniment vor participa lideri de opinie din industrie, furnizori de educație din Nordics, membri ai Inițiativei privind talentul în domeniul tehnologiilor de vârf, precum și reprezentanți ai președinției suedeze, ai consiliului de conducere al EIT și ai Comisiei Europene. Aceasta va oferi numeroase oportunități pentru organizațiile interesate de tehnologia profundă de a stabili noi conexiuni.

Mai multe informații și linkul către înregistrare sunt disponibile aici.

Inițiativa privind atragerea de talente în domeniul tehnologiilor de vârf

DTTI este un program emblematic al Noii agende europene de inovare.
Programul este instrumentul de care dispune Comisia Europeană pentru a plasa Europa în avangarda noului val de inovare în domeniul tehnologiilor de vârf. Prin intermediul inițiativei, EIT, cel mai mare ecosistem de inovare din Europa, va forma 1 milioane de persoane în domenii de tehnologie profundă până în 2025.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

31/05/2023T10:00:00
Când se termină

31/05/2023T16:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Stockholm
Adresă

7A Posthuset

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale