Evenimente

EuroSkills Gdańsk 2023: Campionatul european al tinerilor profesioniști – TRADUCERE

Perioada:
-

EuroSkills Gdańsk 2023 marchează marea întoarcere a concursului bienal EuroSkills, cel mai mare eveniment al Europei în domeniul educației profesionale și al excelenței în materie de competențe. Anul acesta, concursul EuroSkills este organizat în comun de Fundația pentru Dezvoltarea Sistemului de Educație din Polonia (FRSE), WorldSkills Poland, WorldSkills Europe, orașul Gdańsk și AMBEREXPO Gdańsk și va fi găzduit în Polonia pentru prima dată în perioada 5-9 septembrie 2023. Cea de-a opta ediție a acestui prestigios concurs promite să fie o sursă de inspirație pentru talentele, inovarea și devotamentul tinerilor profesioniști de pe întregul continent.

Organizat de WorldSkills Europe în colaborare cu 32 de țări membre, EuroSkills Gdańsk 2023 va primi 600 de tineri profesioniști cu vârsta sub 25 de ani din diferite națiuni pentru a concura în 43 de competențe și meserii diverse. Fiecare candidat trebuie să demonstreze competențe tehnice, atât individual, cât și colectiv, pentru a îndeplini sarcini specifice pentru competențele pe care le studiază și de care va avea nevoie în viitor. În cursul evenimentului de trei zile, competitorii EuroSkills se confruntă cu provocarea de a finaliza un proiect de testare sau o serie de proiecte în termene stricte. Fiecare dintre cele 43 de concursuri de competențe necesită o echipă specializată de experți, manageri de ateliere și voluntari. ExperțiiWorldSkills Europe își vor reprezenta țara și își vor împărtăși experiența în materie de competențe, comerț sau tehnologie.

Se preconizează că aproximativ 100,000 de vizitatori din Polonia și din străinătate vor participa la eveniment și vor urmări concurenții în acțiune și vor încerca competențe practice legate de locul de muncă la numeroasele demonstrații „Try-a-Skill”.

Pe măsură ce se apropie EuroSkills Gdańsk 2023, excitația și anticiparea continuă să se dezvolte, promițând un eveniment memorabil care nu numai că prezintă talentele incredibile ale tinerilor profesioniști, ci consolidează, de asemenea, importanța educației profesionale și a excelenței în materie de competențe în conturarea viitoarei forțe de muncă a Europei.

Înscrieți-vă acum și aflați mai multe despre ceremonii și despre concurs.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

23/11/2023T00:00:00
Când se termină

22/11/2024T00:00:00
Desfășurare

Mixt
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale