Evenimente

Perfecționarea în domeniul cloud computingului: Lansarea programului de formare CloudCamp4SME by FundingBox în Copenhaga

Perioada:
-

CloudCamp4SME se angajează să ajute întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din Uniunea Europeană (UE) să rămână în avangardă, oferind acces la cursuri de formare de înaltă calitate, cu costuri reduse, axate pe competențele digitale la cerere pentru tehnologiile de tip cloud și soluțiile cloud. CloudCamp4SMEs le oferă IMM-urilor mijloacele necesare pentru a-și transforma întreprinderile din punct de vedere digital.

Programul anunță lansarea, la Copenhaga, la 14 septembrie, la ora 9, a programului de formare în domeniul cloud computingului, mult anticipat, la TechBBQ, în calitate de partener de provocare la Copenhaga, la ora, primul eveniment privind întreprinderile nou-înființate și tehnologia din Europa de Nord. Programul își propune să facă o intrare importantă prin prezentarea programului său inovator de formare în domeniul cloud computingului, precum și să discute despre modalitățile de maximizare a #Cloud pentru a stimula IMM-urile. Evenimentul colateral va conduce un eveniment colateral captivant, la care vor participa grupuri de dezbatere, va oferi note de informare și discuții interesante despre #Cloud pentru IMM-uri.

Toți participanții la eveniment sunt invitați să participe la micul dejun cu echipa în dimineața zilei de la TechBBQ, pe măsură ce dezvăluie programul de formare în cloud cu privire la o programă și o masă rotundă interesante, cu reprezentanți ai coordonatorilor FundingBox și Amazon Web Services (AWS), ai Grupului Adecco, ai Mylia Advancing Humanity și ai Grupului Lane Fast, parteneri ai proiectului. Agenda cuprinde discuții despre oportunitățile #Cloud și despre punerea în aplicare pentru IMM-uri, precum și despre posibilitatea de a colabora în rețea cu furnizorii și partenerii noștri de formare:

  • 14 septembrie, ora 09: 15 am Keynote Prezentare: Deblocarea tehnologiei de tip cloud computing pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri)
  • 14 septembrie, ora 10: 00 am Discuție: Strategii de adoptare a cloudului pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri)

Nu ratați această oportunitate incredibilă de a vă îmbunătăți competențele și de a vă accelera procesul de transformare digitală. Rezervați-vă locul acum dacă participați la eveniment și rămâneți la curent pentru mai multe actualizări.

Asigurați-vă acum punctulde vedere și adăugați evenimentul pe ordinea de zi. Nu ezitați să rezervați o întâlnire cu echipa CloudCamp4SME și să vizitați cabina noastră nr. 8.

Cofinanțat de Comisia Europeană și HaDEA, CloudCamp4SMEs oferă cursuri de formare de înaltă calitate, cu costuri reduse, care se axează pe competențele digitale la cerere pentru tehnologiile cloud și soluțiile cloud. CloudCamp4SME capacitează IMM-urile să își stimuleze transformarea digitală printr-un program unic de formare în domeniul cloud computingului, conceput de liderii mondiali în domeniul tehnologiei cloud și adaptat în mod specific nevoilor IMM-urilor pentru a acoperi toate tipurile diferite de performanță în materie de inovare la nivelul UE, asigurându-se că formarea răspunde nevoilor specifice ale IMM-urilor din orice țară, indiferent de statutul lor în materie de inovare.

Aflați mai multe despre CloudCamp4SMEs.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

14/09/2023T07:00:00
Când se termină

14/09/2023T08:30:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Copenhagen
Adresă

Lokomotivværkstedet, OBV 037, Otto Busses Vej 5A, 2450 København. Copenhague
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale