Evenimente

Seminar privind IA generativă și proiectarea convingătoare

Perioada:
-

Better Internet for Kids” (BIK) Spațiul profesorilor este o secțiune a portaluluiBIK dedicată în întregime profesorilor, educatorilor și altor adulți care lucrează cu copii și tineri. Acesta servește drept centru cuprinzător atât pentru învățarea, cât și pentru predarea cetățeniei digitale și a siguranței online. Aceasta este o resursă pretabilă, care oferă informații gratuite, orientări și instrumente recomandate pentru a ajuta persoanele să educe și să asiste tinerii în călătoria lor pentru a naviga în condiții de siguranță și în mod constructiv în mediuldigital.

În această secțiune veți descoperi o gamă variată de module de învățare. Aceste module oferă cadrelor didactice și educatorilor o bază cuprinzătoare pentru a înțelege potențialul, provocările și strategiile de instruire asociate cetățeniei digitale și siguranței online. În plus, veți găsi articole detaliate care oferă cadrelor didactice informații ample, orientări și instrumente pentru a înțelege diferite domenii de preocupare, cum ar fi hărțuirea pe internet, dezinformarea, sexingul, IA, jocurile online și promovarea comportamentelor digitale pozitive.

Acest webinar este primul dintr-o serie de scufundări în colțul profesorului BIK pentru a debloca potențialul pe care îl poate oferi, cu un accent special pe IA generativă și pe proiectarea persuasivă – întrucât ambele sunt subiecte extrem de relevante în prezent. Reuniunea va avea loc joi, 19 octombrie 2023, ora 17: 00 CEST.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

19/10/2023T15:00:00
Când se termină

19/10/2023T16:00:00
Desfășurare

Mixt
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale