Evenimente

Summitul digital al IMM-urilor

Perioada:
-

Prima ediție a summitului DIGITAL al IMM-urilor va avea loc la sediul Comitetului Economic și Social European (CESE), la Bruxelles. Evenimentul va reprezenta o oportunitate de a conecta IMM-urile europene din domeniul TIC și reprezentanți ai instituțiilor europene și internaționale, ai asociațiilor industriale, ai cercetătorilor, ai jurnaliștilor și ai multor alte părți interesate.

Summitul va pleda pentru o nouă paradigmă în peisajul digital, pe baza rolului strategic al IMM-urilor inovatoare de a plasa Europa în avangarda dezvoltării tehnologice. Pentru ca toate ecosistemele industriale europene să își îmbrățișeze parcursul de transformare digitală, Europa trebuie să fie un lider în dezvoltarea de soluții digitale, valorificând strategic inovarea ascendentă care provine de la forța de forță motrice a IMM-urilor, deoarece acestea rămân coloana vertebrală a economiei continentului.

Ediția din acest an a fost concepută ca un eveniment unic dedicat în întregime IMM-urilor, în inima Europei. Un angajament în crearea unui spațiu în care întreprinderile să poată face schimb de idei, să împărtășească interese și să construiască un ecosistem mai echitabil și mai favorabil incluziunii pentru toți participanții la piețe.

Care sunt așteptările

  • 6 panouri

Fuzionarea principalelor voci ale comunităților politice, de afaceri, academice și ale societății civile

  • Peste 30 de vorbitori

Evidențierea subiectelor legate de sectorul digital, din prezent până în viitorul apropiat

  • Peste 250 de participanți cu prezență fizică

De la o pauză la alta, vor exista numeroase oportunități de socializare, conectare și creare de parteneriate și colaborări

Celebrarea întreprinderilor care au contribuit la digitalizarea durabilă și la ecosistemele industriale globale

Sunteți interesați? Vă puteți înregistra accesând acest link.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

13/11/2023T07:30:00
Când se termină

13/11/2023T18:30:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Bruxelles
Adresă

Rue Belliard 99/101
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale