Evenimente

Toate săptămânile digitale 2023

Perioada:
-

În perioada 17-7 mai 2023, toate săptămânile DIGITAL 2023 vor avea loc pe o perioadă de trei săptămâni. Campania s-a bucurat de sprijinul Comisiei Europene și va implica parteneri de la nivel internațional și național, precum și organizații participante din întreaga Europă. Obiectivul principal al campaniei este promovarea Anului european al competențelor, care a fost aprobat de Comisia Europeană. Acțiunile sale vor fi REVOLVE în jurul deviza „Consolidarea competențelor dumneavoastră digitale”, care promovează toți cetățenii europeni să dobândească noi competențe, de bază sau avansate, pentru a face față cu încredere transformării digitale.

Campania „TOȚI DIGITAL Weeks 2023” pentru a ilustra importanța furnizării de instrumente și competențe digitale tuturor cetățenilor europeni, mai puțin din punctul de vedere al originii sau al statutului lor. UE intenționează să realizeze acest lucru prin organizarea de evenimente și sesiuni de formare online și offline, sprijinind toate grupurile de populație în jurnalele lor de călătorie pentru transformarea digitală.

Campania va contribui, de asemenea, la punerea în aplicare a unor acțiuni specifice din Planul de acțiune pentru educația digitală 2021-27, care susține că îmbunătățesc aptitudinile și competențele digitale pentru transformarea digitală. În plus, campania va prezenta diverse proiecte ale UE în cadrul cărora ALI DIGITAL a fost pus în aplicare, cu intenția de a-și îmbunătăți viziunea în întreaga Europă.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

16/04/2023T22:00:00
Când se termină

06/05/2023T22:00:00
Desfășurare

Mixt
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale