Evenimente

VI Forumul Alianței pentru dezvoltarea talentelor digitale #AlianzaTalento6

Perioada:
-

TALENTUL DIGITAL, CHEIA TRANSFORMĂRII ȘI A CAPACITĂȚII DE INSERȚIE PROFESIONALĂ

Suntem în curs de transformare digitală, nu numai a întreprinderilor, ci și a economiei și a societății în general. Digitalizarea este o oportunitate esențială pentru ca țara noastră să devină mai competitivă.

Apariția noilor tehnologii a transformat multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi cu noi forme de comunicare, servicii și întreprinderi. În special, piața forței de muncă a cunoscut crearea, reînnoirea și îmbunătățirea locurilor de muncă și a profilurilor profesionale.

Dobândirea competențelor digitale este o prioritate pentru ca transformarea digitală să aibă loc în mod eficace și eficient. Eforturile depuse până în prezent încep să dea roade, astfel cum se reflectă în îmbunătățirea de către Spania a secțiunii privind capitalul uman din Indicele economiei și societății digitale (DESI). Cu toate acestea, mai sunt încă multe de făcut, în special pentru a îmbunătăți profesioniștii din domeniul TIC.

Pentru a aborda toate aceste provocări, AMETIC coordonează Alianța pentru dezvoltarea talentului în domeniul digital, care acționează ca un spațiu de dialog între toate părțile interesate în dezvoltarea competențelor digitale pentru a genera un ecosistem național care dezvoltă și promovează talentele care permit realizarea transformării digitale în Spania.

În această a șasea ediție a forumului, ne vom concentra asupra domeniilor relevante, cum ar fi capacitatea de inserție profesională, decalajul digital sau noile forme de muncă, analizând în același timp dezvoltarea Planului național privind competențele digitale instituit de guvern.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

26/10/2023T07:30:00
Când se termină

26/10/2023T16:00:00
Desfășurare

Mixt

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale