Evenimente

Viitorul durabil: Tranziția către competențe verzi și digitale

Perioada:
-

La 20 noiembrie, participați la atelierul „Viziuni durabile: Tranziția competențelor verzi și digitale”, organizată de Federația Europeană pentru Sudură, Joining and Cutting (EWF). Atelierul este organizat ca parte a Anului european al competențelor și se va axa pe importanța competențelor verzi și digitale pentru a permite industriei prelucrătoare avansate să urmeze dubla tranziție către un viitor mai durabil în context european și mondial.

Discuțiile se vor axa pe schimbul de bune practici în domeniul educației și formării avansate în domeniul producției, axându-se pe două teme-cheie:

  • Eticheta ecologică pentru educație și formare – Avocarea organizațiilor EFP în vederea adoptării unor practici educaționale mai ecologice.
  • Adoptarea instrumentelor digitale inovatoare – Explorarea de noi oportunități și mentalități prin integrarea instrumentelor digitale de vârf.

Acest eveniment va reuni reprezentanți din domeniul educației și al industriei din 30 de țări europene, inclusiv din țările membre ale EWF.

Aflați mai multe despre eveniment.

© Federația Europeană pentru Sudură, Joining and Cutting (EWF)

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

20/11/2023T13:00:00
Când se termină

20/11/2023T17:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Lisboa
Adresă

Avenida António Augusto de Aguiar 3D
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale