Evenimente

Zilele internetului: Principalul loc de întâlnire al Suediei pentru entuziașii digitali

Perioada:
-

Zilele internetului s-au impus ca platformă principală a Suediei pentru toți cei care doresc să exploreze impactul digitalizării asupra societății și a persoanelor noastre. Aici, timp de două zile în luna noiembrie, persoane pasionate se reunesc online pentru a discuta, a partaja și a împărtăși cele mai recente cunoștințe în domeniul internetului și al tehnologiei.

Cu o combinație de prelegeri organizate de experți la nivel mondial – de la laureați ai premiului Nobel la pionieri importanți în domeniul tehnologiei – conferința oferă o perspectivă inviolabilă asupra tendințelor și evoluțiilor digitale. Nu este doar o ocazie de a afla despre stadiul actual al tehnologiei, ci și o platformă de schimb de cunoștințe, de colaborare în rețea și de inspirație.

Conferința este diversă datorită conținutului său unic al programului, creat în cooperare cu experți și parteneri de conținut în domeniu. Indiferent dacă sunteți interesat de platformele de comunicare socială, de IA, de protecția datelor sau de impactul digitalizării asupra educației și a societății în general, există ceva pentru dumneavoastră în Zilele internetului. Cel mai bun lucru este că aveți flexibilitatea de a vă adapta programul prin trecerea de la un domeniu de sesiune la altul.

Dar nu este doar o chestiune de a se așeza și asculta. Zilele internetului încurajează participarea activă, cu activități interesante de pauză și forumuri pentru ca participanții să facă schimb de opinii, să adreseze întrebări și să coopereze.

Pe scurt, dacă sunteți interesat de modul în care internetul și digitalizarea ne modelează viitorul, Zilele internetului sunt doar o conferință pe care nu ar trebui să o ratați.

Eveniment digital

Zilele internetului vă invită la o conferință digitală de două zile. Începeți și terminați în fiecare zi cu informații din partea principalilor vorbitori care împărtășesc cele mai recente tendințe. Între aceste sesiuni, veți avea posibilitatea de a alege din diferite pașapoarte aprofundate adaptate interesului dumneavoastră. Consultați programul nostru detaliat și asigurați-vă locul cumpărând biletul acum. Așteaptă cu interes să vă întâlnească online!

Figură: Competențe digitale Suedia ©

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

19/11/2023T23:00:00
Când se termină

20/11/2023T23:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Virtual
Adresă

Virtual
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale