Evenimente

Ziua Internațională a Femeii: #EmbraceEquity

Perioada:
-

Participați la evenimentul privind responsabilizarea, „Ziua Internațională a Femeii: #EmbraceEquity,” care va avea loc miercuri, 8 martie 2023, între orele 1: 30 și 7: 00, inclusiv un dineu tip bufet, la sediul Serviciului Public Federal pentru Economie, IMM-uri, Clase Mijlocii și Energie din Bruxelles. Evenimentul, sponsorizat de Coaliția pentru securitate cibernetică și de Serviciul Public Federal de Economie, reunește experți importanți din industrie, dna Heli Tiirmaa-Klaar de la Institutul pentru Societatea Digitală și Dr. Claudia Peersman de la Universitatea din Bristol, care au zdruncinat prejudecățile și au demonstrat succesul femeilor în securitatea cibernetică.

Dna Heli Tiirmaa-Klaar va discuta despre „Realizarea stabilității cibernetice: Succese și provocări”, analizând eforturile depuse de guvernanță, de sectorul privat și de mediul academic pentru a crea un spațiu cibernetic sigur și de încredere. Intervenția va explora învățămintele desprinse din succesele și provocările principale, subliniind rolul tuturor părților interesate în construirea unui viitor cibernetic rezilient.

Dr. Claudia Peersman își va prezenta studiul recent intitulat „Către un cadru centrat pe factorul uman pentru evaluarea instrumentelor online de protecție a copilului”. Dezbatere va clarifica provocările legate de protecția copiilor în mediul online, punând accentul pe evaluarea performanței instrumentelor automatizate cu o perspectivă centrată pe factorul uman, inclusiv impactul asupra drepturilor omului, securitatea, echitatea, responsabilitatea și caracterul disputabil.

Două mese rotunde de implicare vor include reprezentanți din diferite sectoare care împărtășesc soluțiile organizațiilor lor pentru schimbări pozitive. Prima masă rotundă, Femeile în domeniul cibernetic: (Re) Skilling to powerment” va explora competențele specifice, recalificarea și perfecționarea pentru a accelera diversitatea de gen. A doua masă rotundă, „Femeile în domeniul cibernetic: Un imperativ economic” va aborda obstacolele care împiedică diversitatea și incluziunea și strategiile de depășire a acestora.

Evenimentul este susținut de o echipă de proiect diversă și pasionată și va oferi numeroase oportunități de colaborare în rețea. Nu ratați șansa de a obține informații apreciabile și de a vă extinde rețeaua. Înscrieți-vă acum pentru evenimentul cu prezență fizică sau participați în direct prin intermediul linkurilor furnizate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați info@cybersecuritycoalition.be Adoptarea echității și participarea la această manifestare a Zilei Internaționale a Femeii.

  • Dată: Miercuri, 8 martie 2023, între orele 1: 30 și 7: 00
  • Localizarea: Serviciul public federal pentru economie, IMM-uri, clase medii și energie în Bruxelles
Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

08/03/2023T12:00:00
Când se termină

08/03/2023T18:00:00
Desfășurare

Mixt
Oraș

Brussel
Adresă

Rue du Progrès 50 Vooruitgangstraat
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale