Evenimente

Ziua recrutării femeilor

Perioada:
-

Ce este Ziua Recrutării Femeilor?

Ziua recrutării femeilor este un târg virtual care urmărește să sporească capacitatea de inserție profesională a femeilor în sectorul IT prin atragerea femeilor cu abilități de nivel junior (în dezvoltare web sau volume mari de date) către companiile cu locuri de muncă vacante.

Acesta va avea loc joi, 25 mai 17, între orele 00-18: 30. Este un spațiu exclusiv în care întreprinderile își pot depune candidatura, pot face schimb de oferte de muncă și pot atrage cele mai bune talente. Veți avea ocazia să cunoașteți profilurile candidaților pe platforma noastră în prealabil și, în timpul târgului, să discutați direct cu elevii în cauză.

Keepcoding, în colaborare cu Glovo, a format și a absolvit peste 150 de femei pentru a sprijini egalitatea de șanse. Toate studentele au absolvit cu succes cursuri de formare teoretică și practică foarte intense și au în prezent profiluri de junior specializate în dezvoltarea web sau volume mari de date. Ele reprezintă viitorul programării și caută primele oportunități de angajare.

Ziua recrutării femeilor este mai mult decât un târg al ocupării forței de muncă: este o ocazie unică de a atrage talente și dea crea rețele, evenimentul perfect pentru a descoperi o carieră de femei pasionate și pregătite, care vor revoluționa lumea IT.

Distribuie
Informații Eveniment
Când începe​

25/05/2023T15:00:00
Când se termină

25/05/2023T16:30:00
Desfășurare

Mixt

Cele mai noi evenimente

22/02/2024T16:00:00

Arta inteligenței artificiale