Finanțări

Cerere deschisă pentru IMM-uri de a furniza sau de a dezvolta cazuri de utilizare a tehnologiei 5G

Proiectul FIDAL, finanțat prin programul Orizont Europa al Uniunii Europene, a lansat o cerere de propuneri deschisă pentru implicarea și implicarea „părților terțe” pentru a efectua teste 5G pe teren dezvoltate.  FIDAL contribuie la poziția de lider tehnologic a Europei în domeniul tehnologiilor comunicațiilor și al viitoarelor tehnologii generice emergente, prin consolidarea capacităților europene în părți esențiale ale serviciilor viitoare.

În special, proiectul invită întreprinderile, centrele de cercetare sau orice altă entitate relevantă, precum și proprietarii de instalații și de infrastructură să furnizeze un set de teste 5G în mai multe domenii compatibile cu cele FIDAL, cum ar fi:

  • Presă
  • Divertisment
  • Servicii de urgență
  • Aplicații și servicii de importanță critică de timp

În cadrul cererii deschise, candidații pot alege:

  • Opțiunea 1: Să prezinte propuneri cu beneficiar unic pentru un nou caz de utilizare și studii conexe pe teren utilizând cadrul de experimentare FIDAL, seturi de instrumente și rețea, aplicații sprijinite de infrastructurile existente care provin din consorțiul inițial FIDAL.
  • Opțiunea 2: Să prezinte propuneri din partea unor grupuri de parteneri colaboratori și complementari pentru a produce noi cazuri de utilizare și pentru a efectua teste utilizând servicii și facilități de testare suplimentare.

Finanțarea:

  • Până la 150,000 EUR (opțiunea 1) sau până la 250,000 EUR (opțiunea 2)
  • Durata este, cu titlu indicativ, de 12 luni.
  • Rata de finanțare pentru proiectele selectate este de 100 % din costurile eligibile.

Proiectul FIDAL va organiza un prim webinar privind cererea de propuneri deschisă joi, 5 octombrie, 11-12: 30.  Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați următorul formular de înregistrare.

Termenul de depunere a candidaturilor este 20 decembrie 2023, ora 17: 00 CEST (ora Bruxelles-ului).

Distribuie
Informații Finanțare
Forma de finanțare​

Grant
Zonă Geografică

European Union, Albania, Bosnia and Herzegovina, Iceland, Israel, Kosovo, Montenegro, Morocco, North Macedonia, Norway, Serbia, Tunisia, Turkey, Ukraine, United Kingdom
Tipul Inițiativei

Inițiativă Internațională
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Finanțări