Finanțări

Finanțare pentru IMM-uri în întreaga lume

Este deschisă o nouă cerere de proiecte pentru programul de finanțare Innow-wide. Innowwide este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Parteneriatului european pentru IMM-uri inovatoare.

IMM-urile inovatoare pot solicita în prezent un grant de 60,000 EUR pentru a evalua viabilitatea cercetării sau a ambițiilor lor comerciale pe piețele internaționale. Numai IMM-urile din statele membre ale Uniunii Europene sau din Islanda, Israel, Norvegia sau Turcia pot beneficia de finanțare. Cu toate acestea, li se permite să subcontracteze partenerului lor din țara-țintă selectată din Africa, America, Asia sau Oceania. Partenerii subcontractați semnează un angajament înainte de depunerea cererii de proiect.

În întreaga lume, IMM-urile sunt încurajate să își aducă C &Dpe piețe din întreaga lume, alegând o regiune și o țară țintă și găsind un omolog local. Pe o perioadă de șase luni, aceștia pot:

  • să efectueze studii de fezabilitate a pieței pentru proiecte sau soluții inovatoare și
  • colaborarea cu experți locali din țara țintă selectată

Innowwide poate fi un instrument util pentru cercetarea și dezvoltarea IMM-urilor:

  • Pe măsură ce dezvoltă o idee de proiect, să evalueze dacă partenerul lor local (sau organizația subcontractată) poate coopera cu aceștia în cadrul unui viitor proiect internațional de C &D;
  • După finalizarea cu succes a proiectului lor de C &D, să înțeleagă dacă combinația lor de produse, procese sau piețe de servicii ar putea fi comercializată pe piața-țintă selectată

Termenul de depunere a candidaturilor este 17 octombrie 2023, ora 14: 00 CEST.

Distribuie
Informații Finanțare
Forma de finanțare​

Grant
Zonă Geografică

European Union, Iceland, Israel, Norway, Turkey
Tipul Inițiativei

Inițiativă Internațională
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Finanțări