Finanțări

Cursuri ce includ competențe digitale pentru domeniul medical

 

Pandemia COVID-19 a dovedit că mult mai multe vieți pot fi salvate și actul medical poate fi îmbunătățit atunci când procesul de învățământ este bazat pe reciprocitate și acces liber la informații. Pentru a moliza resursele necesare în situații de criză sunt necesare competențe speciale. Astfel, forța de muncă din domeniul medical trebuie să aibă acces la cursuri de pregătire profesională continuă, acesta furnizând competențe necesare și motivându-i pe cei implicați pentru a salva vieți și pentru a trata pacienții în condiții optime.

 

Această inițiativă este menită să înlesnească accesul personalui medical la cursuri de formare profesională continuă (CPD) și să ofere noi cursuri pentru personalul TESA (tehnic, economic și socio-administrativ). Prin aceasta se urmărește îmbunătățirea sistemului medical cu ajutorul soluțiilor digitale.

 

Aceste cursuri de formare profesională se vor axa pe domeniul digitalizării, al educației aferente ei, ca și pe folosirea noilor tehnologii folosite de către personalul medical. O analiză OECD de ultimă oră arată că Investiția în forța de muncă digitale din domeniul medical va asigura introducerea în siguranță și folosirea cu succes a noilor tehnologii digitale din domeniul medical.

 

Data limită: 24 mai 2022, 18:00

 

Pentru mai multe informații:

Funding & tenders (europa.eu)

Distribuie
Informații Finanțare
Forma de finanțare​

Grant
Zonă Geografică

România
Intermediarul

EU4H
Beneficiari

Personalul medical și personalul TESA
Tipul Inițiativei

Inițiativă Instituționala UE
Condiții de finanțare​

Descrise în secțiunea 5

Cele mai noi Finanțări