Finanțări

Procedura de achiziție deschisă TrialsNet

Proiectul TrialsNet invită părți terțe europene, cum ar fi întreprinderile verticale, întreprinderile (inclusiv IMM-urile), centrele de cercetare sau orice altă entitate relevantă, precum și proprietarii de instalații și de infrastructură, să participe la activitățile sale de testare la scară largă prin punerea în aplicare a unor cazuri de utilizare a tehnologiei 5G verticale suplimentare, diversificate și eterogene.

Principalele domenii

Cazurile de utilizare și testele propuse ar trebui să abordeze unul dintre principalele domenii identificate de proiect:

 • Infrastructură
 • Transportul
 • Securitate &Siguranță
 • e-sănătate și situații de urgență
 • Cultură
 • Turismul
 • Divertisment

Structură

TrialsNet oferă candidaților la procedura de ofertare deschisă posibilitatea de a participa prin două opțiuni diferite:

 • Opțiunea 1:

a) Noi cazuri de utilizare și teste pe teren susținute de una sau mai multe infrastructuri TrialsNet în ceea ce privește platformele și soluțiile de rețea sau

b) îmbunătățirea cazului (cazurilor) său (sale) de utilizare prin integrarea aplicațiilor software, a caracteristicilor, a dispozitivelor, a noilor utilizatori și a seturilor de date.

 • Opțiunea 2:

Caz (cazuri) nou (noi) de utilizare care valorifică noi infrastructuri suplimentare de testare pe teren, cum ar fi implementarea de rețele experimentale, private și/sau comerciale.

Verificarea fezabilității

Candidații la procedura deschisă sunt încurajați să contacteze consorțiul TrialsNet pentru a-și împărtăși intențiile de contribuție pentru a verifica fezabilitatea propunerii și pentru a primi feedback informal și nu obligatoriu cu privire la aceasta. Pentru a efectua verificarea fezabilității, solicitanții trebuie să completeze formularul de verificare a fezabilității furnizat. Un proiect de propunere (solicitanții sunt invitați să utilizeze modelul de propunere furnizat de TrialsNet) poate fi trimis, de asemenea, la adresa opencall@trialsnet.eu (indicând în subiect denumirea scurtă a propunerii) pentru a furniza informații mai detaliate în sprijinul formularului de verificare a fezabilității. Cererile primite vor fi prelucrate în funcție de sosirea acestora, iar feedbackul va fi furnizat în termen de cel mult 5 zile lucrătoare. Cererile de verificare a fezabilității pot fi depuse până la 10 decembrie 2023, ora 17: 00 CET.

Finanțare

 • Până la 200,000 EUR (în cadrul opțiunii 1) sau 300,000 EUR (în cadrul opțiunii 2).
 • Un singur solicitant poate primi până la 200,000 EUR.
 • Toți solicitanții contractați vor primi 100 % din costurile prezentate

Alte informații

Evaluarea se limitează la 60 de propuneri eligibile. Se va acorda prioritate în momentul completării și depunerii propunerii.

Propunerile se depun prin intermediul portalului de licitații „Funding Box”.

TrialsNet va organiza o serie de webinare pentru a oferi candidaților informații utile cu privire la procedura deschisă.

 • Primul Webinar privind procedura deschisă, 11: 00-12: 30 CET, marți, 7 noiembrie 2023 (înregistrarea webinarului este disponibilă aici, materialul webinar este disponibil aici).
 • Al doilea Webinar privind procedura deschisă, 11: 00-12: 30 CET, marți, 5 decembrie 2023 (vă rugăm să vă înscrieți aici).

Termenul de depunere a candidaturilor este 19 ianuarie 2024, ora 17: 00 CET. (Ora Bruxelles-ului).

Distribuie
Informații Finanțare
Forma de finanțare​

Grant
Zonă Geografică

European Union
Tipul Inițiativei

Inițiativă Internațională
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Finanțări