Finanțări

Programul Acceleration2 de la Sure5.0

Proiectul SURE5.0 este finanțat de Comisia Europeaă prin programul Horizon Europe. Obiectivul lui este de a susține IMM-urile din domeniul transportului civil și al electronicii pentru a crea un ecosistem social sustenabil, rezilient și orientat pe nevoile cetățenilor. Pentru a atinge acest scop, proiectul propune adoptarea tehnologiilor și practicilor sociale inovatoare în vederea tranziției către o societate digitalizată și ecologică.

Proiectul dispune de 2,6 milioane euro distribuibili în fonduri-cascadă pe o durată de trei ani. Coordonatorul proiectului este Aerospace Valley din Franța, iar printre parteneri se numără firme din Spania, Austria, Germania, Italia, Estonia și Grecia.

Programul Acceleration 2 se referă de fapt la două programe structurate în două faze separate. Prima fază a fost lansată în decembrie 2022 și s-a încheiat în septembrie 2023. IMM-urile care nu a intrat în faza 1 al Programului Acceleration, faza a doua a fost lansată din 28 iulie și va lua sfârșit la 28 februarie 2024. Se oferă până la 50.000 euro pentru implementarea unui plan sustenamil de tranziție digitală.

Mai multe informații aici.

Distribuie
Informații Finanțare
Forma de finanțare​

Grant
Zonă Geografică

România
Tipul Inițiativei

Inițiativă Instituționala UE

Cele mai noi Finanțări