Oportunități de Training

Academia de Interoperabilitate a UE: Servicii publice inovatoare (schimb de cunoștințe)

Ca parte a programului Europa digitală (și a fostului program IS²), EU Academy administrează Academia de interoperabilitate care sprijină competențele digitale pentru sectorul public. În cadrul acestei inițiative, EU Academy a lansat „Serviciile publice inovatoare: Curs de schimb de cunoștințe. Acest curs analizează peisajul serviciilor publice inovatoare bazate pe tehnologie în Europa în prezent, pe baza unei colecții ample de cazuri studiate de Observatorul serviciilor publice inovatoare (SIP), care își propune să împărtășească pe scară largă cunoștințele pe această temă.

Detalii privind cursul

Cursul este de nivel intermediar și prezintă participanților o colecție de cazuri care conține peste 330 de cazuri de servicii publice care utilizează noi tehnologii, cum ar fi API (Interfața de programare a aplicațiilor), tehnologia blockchain și DLT (tehnologia registrelor distribuite), internetul obiectelor și inteligența artificială. Cursul se adresează în primul rând factorilor de decizie politică (la nivel european, național și local), furnizorilor de servicii publice și părților interesate din domeniul inovării.

Cursul are o abordare foarte practică care le va permite elevilor să învețe rapid din cazurile de utilizare a tehnologiilor emergente pentru a sprijini serviciile publice inovatoare. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea de a interacționa în timpul cursului în direct cu prezentatorii webinarului și de a pune întrebări. În pofida formatului webinarului, materialele cursurilor pot fi accesate în orice moment, oriunde, făcându-le accesibile și flexibile.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program scurt de învățare
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități