Oportunități de Training

Academia IT VMware: Începerea activității în IT

VMware IT Academy le permite formatorilor din instituțiile academice să ofere cursuri VMware autorizate într-o varietate de contexte.

Cursul „Getting Started in IT” oferă o imagine de ansamblu a conceptelor-cheie legate de lumea IT. La finalizarea acestui microcurs, cursantul va avea înțelegerea de bază în ceea ce privește calculul, software-ul, centrele de date, cloud. În plus, cursantul va putea să creeze o mașină virtuală și să creeze o pagină web în html. În calitate de rezultate, elevul va învăța conceptele informatice de bază și va putea crea el însuși un sistem de date la scară mică:

  • Rețea virtuală
  • Serverul DNS
  • Server de fișiere
  • Server web
  • Serverul VPN
  • Firewall
  • E-mail în Serve

Obiectivele cursului

Scopul cursului este de a atinge trei obiective:

a. Explicați cursantului toate conceptele informatice de bază de care are nevoie pentru a-și lansa parcursul de învățare și cariera în domeniul IT;
b. Se pregătește cursantul pentru ofertele de cursuri VMware asociate în diferite domenii tehnologice, de la cloud și spațiul de lucru digital la crearea de rețele până la securitate și modernizarea aplicațiilor;
c. Furnizarea cursantului cu cunoștințe fundamentale și competențe practice pentru a-și construi propriul mic centru privat de date cu servicii de fișiere, web, e-mail, DNS, VPN și firewall.

Cursul se adresează în principal studenților din învățământul secundar, studenților universitari sau cursanților și profesioniștilor din domeniul tehnic.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități