Oportunități de Training

Acțiunile COST din mediul academic

COST este o reșea de cercetare care dispune de abilitățile a numeroși profesioniști și cadre didactice specializate ăn cercetarea din mediul academic. Studiile durează patru ani și cei ce le urmează vor beneficia de experiența mediului academic, IMM-urilor și instituțiilor de stat cu experiență în domeniul digitalizării.

Această abordare presupune deschiderea către noile provocări tehnologice și ajută pe toți cei aflați în funcții de conducere să dobândească abilități care îi vor propulsa la un nivel nou de profesionalism digital. Pilonul de bază al acestei abordări este inteconectarea resurselor, interdisciplinaretatea colaborativă și atenția față de gestionarea rețelelor de informații. Sectorul de cercetare este vizat cu prioritate, iar specialiștilor din învățământul superior le este oferită șansa să se întâlnească pentru a discuta soluții la probleme complexe, indiferent de locul de proveniență.

Acțiunile COST sunt proiecte sponsorizate de EC și presupun participare în Training Schools, implicare în Misiuni Științifice, precum și popularizarea proiectelor prin workshopuri, conferințe și sesiuni social media.

Bugetul din 2022 pentru România a trecut de jumătate de milion de euro, bani cheltuiți pe 36 misiuni științifice pe termen scurt, instruirea a șaptezeci de participanți la proiect, iar unele din acțiuni au auns chiar și în atenția media, cum ar fi parteneriatul COST cu Universitatea București în deschiderea unui Researcher Mental Health Observatory.

Viitoarele programe de training COST pot fi accesate aici.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Mai mulți ani
Documente

Cele mai noi oportunități