Oportunități de Training

Amprente digitale

Amprenta digitală într-un curs online, organizat de societatea de internet Learning, o organizație non-profit la nivel mondial, care urmărește să promoveze internetul liber, deschis și de încredere pentru toți și să le permită oamenilor să utilizeze tehnologiile, instrumentele și oportunitățile digitale și să beneficieze de acestea. Obiectivul cursului este de a înzestra cursanții cu o înțelegere a amprentelor digitale pe care le lasă în urmă și de a le oferi cunoștințele de care au nevoie pentru a-și gestiona identitatea digitală într-un mod fiabil și sigur.

Detalii privind cursul

Amprentele digitale sau urmele pe care le lăsăm în urmă de fiecare dată când accesăm internetul aduc numeroase beneficii în viața noastră de zi cu zi, dar sunt legate și de preocupările legate de viața privată. Printr-o abordare practică și de sine stătătoare, cursul promovează o înțelegere mai aprofundată a competențelor transferabile, care le permit oamenilor să facă alegeri în cunoștință de cauză cu privire la activitățile lor online. Cursul este structurat în 9 lecții, fiecare acoperind subiecte-cheie legate de identitatea digitală și de viața privată, cum ar fi: diverse aspecte legate de amprenta digitală, de valoarea lor economică, de legislație și altele. Temele cursului explorează, de asemenea, urme digitale rămase de pe diferite dispozitive, cazuri de utilizare și exemple de urmărire a site-urilor web, precum și modul în care amprentele digitale sunt utilizate în scop comercial. În cele din urmă, cursanții descoperă, de asemenea, sfaturi și instrumente practice pentru a-i ajuta să își gestioneze mai eficient identitatea digitală și să limiteze urmele pe care le părăsesc online.

Cursul oferă un mediu interactiv: cursanții pot comunica între ei prin intermediul unui forum de discuții, iar sprijinul poate fi accesat prin intermediul unui chat online. Este disponibil în limbile engleză, franceză și spaniolă și este optimizat pentru lărgimea de bandă mică și mare. Cursanții care accesează materialul cursului prin intermediul telefoanelor lor mobile sunt încurajați să urmeze versiunea cu lărgime de bandă mai mică a cursului. Un certificat de participare este disponibil după finalizare.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități