Oportunități de Training

Analizarea și vizualizarea datelor cu ajutorul Excel

„Analysis and Visualizing Data with Excel” este un curs gratuit autostimulat conceput de Microsoft, care îi învață pe participanți cum să utilizeze Excel pentru a colecta, transforma, analiza și vizualiza date.

Excel este cu siguranță unul dintre cele mai populare instrumente de analiză și vizualizare a datelor. În prezent, dispune de capacități care permit o analiză mai aprofundată a datelor, vizualizări mai bune și logici de afaceri mai complexe. În cadrul acestui curs conceput de Microsoft, un specialist din cadrul Microsoft Excel Product Team vă va prezenta cele mai recente iterații ale acestor noi caracteristici ale acestui curs de știință a datelor.

Cui i se adresează acest curs?

Urmați acest curs pentru a afla cum să combine date din mai multe surse, să pregătească datele pentru analiză și să importe date din diferite surse. De asemenea, veți afla cum să utilizați motorul de calcul DAX pentru a exprima calculele operaționale după ce datele au fost pregătite și cum să fie afișate datele și să le partajați cu serviciul de cloud Power BI, astfel încât acestea să poată fi utilizate în tablouri de bord.

Este nevoie de aproximativ 6 săptămâni pentru a finaliza cursul cu un efort de aproximativ 6 de ore pe săptămână. Condițiile prealabile sunt înțelegerea instrumentelor de analiză Excel, cum ar fi tabelele, tabelele pivot și graficele pivot. De asemenea, va fi utilă o anumită experiență în lucrul cu datele din bazele de date și, de asemenea, din fișierele text.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități