Oportunități de Training

Baza site-ului web reactiv: Cod cu HTML, CSS și JavaScript

Acest curs de introducere oferă o imagine de ansamblu a elementelor de bază ale programării site-ului și urmărește să ofere participanților o înțelegere introductivă a unora dintre cele mai utilizate limbi de programare, și anume HTML, CSS și JavaScript.

Obiectivele cursului

Unul dintre obiectivele cursului este de a le oferi participanților o înțelegere a proiectării și gestionării responsabile a site-urilor web și de a le introduce în codificarea prin exerciții și sarcini care nu necesită cunoștințe prealabile. Cursanții își îmbunătățesc, de asemenea, gradul de conștientizare cu privire la dispunere și la controlul site-ului web, precum și navigarea prin proiectul final al cursului, care le impune să își construiască propria pagină web (și, în mod ideal), interactivă.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a cursului, cursanții vor putea să creeze pagini web simple și să utilizeze limbile de programare vizate de curs, pentru a controla textele și prezentarea pe o pagină. De asemenea, participanții își vor îmbunătăți cunoștințele privind utilizarea bibliotecilor CSS și manipularea conținutului prin intermediul JavaScript. Evaluarea cursurilor se desfășoară în diferite etape și forme, inclusiv atribuiri privind scrierea codului (1 oră), 4 quiz-uri de 20 minute fiecare și mai multe exerciții, a căror finalizare durează între 5 și 30 de minute.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități