Oportunități de Training

Bazele inteligenței artificiale I: Introducere în IA, agenți

Bazele inteligenței artificiale I: Introducere în IA, Agenții reprezintă un curs de introducere, creat de Centrul german de cercetare pentru inteligența artificială (DFKI) prin intermediul platformei de învățare KI-Campus pentru inteligența artificială (IA), care urmărește să ofere participanților cunoștințe fundamentale privind IA ca domeniu de cercetare. KI-Campus sau Campusul german de AI este un proiect de cercetare și dezvoltare (C &D) finanțat de Ministerul Federal German al Educației și Cercetării (BMBF). Platforma de învățare este disponibilă publicului în versiunea sa beta din 2020 și este în curs de dezvoltare continuă, oferind cursuri de formare și oportunități de actualizare a competențelor în limbile engleză și germană. DFKI este principalul parteneriat public-privat fără scop lucrativ din Germania pentru inovarea tehnologiei software în domeniul metodelor IA.

Obiectivele și structura cursului

Fundațiile inteligenței artificiale I fac parte din seria de cursuri „Fundații ale inteligenței artificiale I-IV”, o colecție de cursuri individuale care abordează diferite metodologii de IA, care pot fi finalizate separat unele de altele. Primul curs, Introducere în AI, Agenți, se axează pe intersecția dintre IA și cercetare și introduce conceptul de agent rațional (un termen utilizat în economie, teoria jocului și IA pentru a desemna procesul decizional și agenția). Un agent rațional este orice entitate capabilă să ia decizii – indiferent dacă este vorba despre o persoană, o întreprindere, o mașină sau o aplicație software. Temele și temele acoperite de curs includ: testul Turing și importanța sa pentru dezvoltarea IA ca domeniu de cercetare, istoria și evoluția tehnologiei, precum și diferitele etape de progres generate de IA.

Printr-o combinație de discuții, autoreflecție și activități de învățare asincrone, participanții sunt, de asemenea, invitați să ia în considerare evoluțiile viitoare din sector și să dezvolte o înțelegere mai profundă a limitărilor, provocărilor și oportunităților IA și ale aplicării sale viitoare. Cursanții sunt, de asemenea, introduși în diferitele tipuri de agenți raționali și în arhitectura lor subiacentă și abordează „subiecte fierbinți” în cercetarea în domeniul IA, cum ar fi învățarea prin transfer (sau supervizarea) și învățarea prin consolidare (sau dezvoltarea unor agenți de autopredare pentru a rezolva o problemă).

Cursul se bazează pe cea de a 4-a ediție a manualului german din 2020 Introducere a inteligenței artificiale (Inteligența artificială – O abordare modernă în limba engleză) elaborat de Stuart Russell și Peter Norvig. Bazele inteligenței artificiale I: Introducere în IA, agenții sunt disponibili în limba engleză cu subtitrări germane și pot fi preluați gratuit și integral online. Puteți începe oricând, materialul cursului se întinde pe o perioadă de 5 săptămâni și necesită un angajament de timp mediu de 2 de ore pe săptămână.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități