Oportunități de Training

BeCode Bootcamps – Junior Web Developer, AI, DevSecOps

Începând din 2017, BeCode oferă centre de programare incluzive pentru ca persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să devină dezvoltatori în parteneriat cu școala franceză de codificare Simplon. Programele educaționale acoperă mai multe domenii tehnologice: programarea și codificarea, inteligența artificială (IA) și securitatea cibernetică și vizează înzestrarea cursanților cu competențe adaptate exigențelor viitorului, care să răspundă cerințelor pieței forței de muncă de mâine. Programele BeCode se bazează pe un cadru pedagogic care combină teoria cu practica printr-o metodologie de învățare în care fiecare cursant este principalul motor al formării sale. În același timp, un element major al tuturor programelor BeCode este interacțiunea cu întreprinderile și industria locale. Programele de formare se desfășoară pe parcursul a 7 luni și sunt gratuite. Acestea au loc față în față în mai multe orașe din Belgia.

Toate taberele de tip bootcamping includ o etapă finală de stagiu, în care cursanții își pot aplica cunoștințele nou dobândite în practică. Stagiile pot dura între 1 și 3 luni. Programele sunt adecvate în special pentru persoanele din afara educației formale, deoarece nu necesită o diplomă. În schimb, motivația și dorința de a învăța sunt considerate factori decisivi pentru reușita candidaturilor.

Dezvoltator web junior

În cursul acestei tabere cu o durată de 7 luni, participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a lucra în domeniul dezvoltării web în calitate de dezvoltator debutant. Formarea se axează pe înzestrarea cursanților cu competențele necesare pentru a gestiona dezvoltarea inițială sau finală. De asemenea, vor învăța cum să construiască site-uri web și aplicații web și să învețe de la zero limbajul de programare al JavaScript.

  • Înscrieți-vă aici la Junior Web Developer Bootcamp.
  • Formarea este oferită la Bruxelles, Anvers, Gent, Charleroi și Liège.

Tabăra de îmbarcare pe bază de IA

Prin Bootcamp de inteligență artificială (AI Bootcamp) BeCode, cursanții pot deveni operatori de inteligență artificială (IA) în mai puțin de un an. Scopul acestei tabere este de a aborda necorelarea competențelor între organizații și publicul larg – prin încurajarea unui număr mai mare de cetățeni belgieni să înceapă o carieră în domeniul IA și al învățării automate și prin îmbunătățirea rezervei generale de talente în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC).

După finalizarea cu succes a bazei de date privind IA, cursanții vor înțelege principiile de bază ale învățării automate și profunde și își vor îmbunătăți înțelegerea algoritmilor și a științei datelor. În cele din urmă, obiectivul taberei „bootcamp” este, de asemenea, de a-i învăța pe participanți cum să colecteze, să analizeze și să înțeleagă datele, pentru a face predicții utilizând algoritmi de IA și de învățare automată. O caracteristică specială a programului este orientarea sa profesională: cursanții au șansa de a se concentra mai mult asupra anumitor ocupații, roluri și profesii din fiecare domeniu. Aceștia au, de asemenea, ocazia de a discuta în detaliu sarcinile și particularitățile fiecărui rol: ce este un inginer de învățare automată; care este rolul oamenilor de știință în domeniul datelor; care este calea către a deveni analist de date?

Alte subiecte acoperite de program includ: învățarea profundă, prelucrarea limbajului natural (înțelegerea limbajului uman natural), vederea computerizată (recunoașterea/urmărirea obiectelor), roboți de chat și multe altele. Sunt necesare unele cunoștințe pentru a participa, inclusiv o înțelegere de bază a programării, cunoștințe intermediare de limba engleză, precum și cunoștințe de bază în domeniul matematicii.

  • Găsiți mai multe informații și înregistrați-vă în tabăra AI Bootcamp accesând acest link.
  • Formarea este oferită la Bruxelles, Anvers, Gent, Charleroi și Liège.

Dispozitive/SecOps/Administrator de sistem

Obiectivul DevOps/SecOps &Sys Admin Bootcamp este de a reduce decalajul dintre cerere și ofertă la nivel național prin formare privind competențele esențiale în materie de securitate a rețelelor și de administrare a bazelor de date. Cursanții sunt integrați în diferitele roluri care există în acest domeniu, cum ar fi: administratorii de sisteme, adică persoanele responsabile cu configurarea, gestionarea și monitorizarea sistemelor informatice; specialiști în securitate (sau cei cu o înțelegere generală a sistemelor informatice); Specialiști DevOps (care sunt implicați pe parcursul ciclului de viață al fiecărui proiect), ingineri CloudOps (adică administratori de sistem care se concentrează pe tehnologiile cloud).

După finalizarea cu succes a taberei de primire, cursanții vor dobândi cunoștințele fundamentale necesare pentru a lucra pe teren, pentru a-și îmbunătăți capacitățile de detectare a încălcărilor și a erorilor și pentru a înțelege mai bine soluționarea problemelor în fiecare etapă a procesului de dezvoltare. Printre alte subiecte se numără: limbajul de programare Python, cloud și date, gestionarea interfeței de programare a aplicațiilor web, fundamentele serverului, scrierea de chingi și altele.

  • Aflați mai multe informații și înregistrați-vă pentru Administratorul de sisteme DevOps/ SecOps.
  • Formarea este oferită la Bruxelles.
Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 1 an
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități