Oportunități de Training

Bună ziua (reală) cu ROS – sistem de operare robot

Doriți să explorați lumea roboticii, dar nu știți unde să începeți? Acest curs online organizat de TU Delft prezintă o abordare practică și practică pentru a vă învăța cum să programați un sistem robotic din lumea reală cu sistemul de operare Robot (ROS).

Sistemele de operare ale roboților (ROS) permit construirea rapidă a aplicațiilor robotizate prin accesul la un set mare de software și instrumente cu sursă deschisă. De-a lungul anilor, ROS a devenit instrumentul esențial și este integrată de o serie de companii de vârf, cum ar fi Airbus, Boeing etc.

În cadrul acestui curs veți…

  • Să vă îmbunătățiți cunoștințele cu privire la diferitele instrumente ROS existente, care permit crearea unei aplicații robotizate complete.
  • Să înțeleagă elementele de bază ale roboților industriali și mobili și să se orienteze către diferențele din cele 2 domenii.
  • Învățați sarcinile de programare și configurare de bază – cum ar fi efectuarea unui robot pentru a alege și așeza obiecte sau navigarea între obstacole.
  • Aveți șansa de a valorifica în continuare cunoștințele dumneavoastră încercând
  • Aflați cum să programați și să configurați sarcinile robotizate de bază, cum ar fi obiectele de tip „pick-and-place”, și să navigheze prin obstacole. Apoi veți integra toate aceste cunoștințe pentru a construi o linie de producție industrială cu două arme robotice și un robot mobil.
  • Să vă îmbunătățiți cunoștințele de vizualizare și să testați crearea unui mediu personalizat cu un robot.
  • Să vă exercitați competențele și să utilizați competențele de comunicare ROS pentru a face schimb de informații între modulele funcționale.

Bine de știut

Cursul este unul singur, ceea ce înseamnă că luați modulele sale ori de câte ori este cel mai potrivit. Finalizarea durează aproximativ 7 săptămâni, timpul mediu de studiu fiind cuprins între 8 și 12 de ore pe săptămână.

Cunoștințe prealabile: 

  • Programarea de bază în Python (variabile, condiții, bucle și funcții)
  • Un calculator pregătit pentru instalarea Ubuntu-Linux
  • Cunoștințele de bază privind Algebra liniară de bază, conceptele de informatică și linia de comandă Linux sunt preferate, dar nu sunt esențiale pentru acest curs.
Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități