Oportunități de Training

Cisco Networking Academy și oportunități de formare

Cisco Networking Academy este o inițiativă lansată de Centrul Internațional pentru Transformare și Competențe Digitale pentru a stimula competențele digitale și inovarea, pentru a accelera transformarea digitală și pentru a promova cultura digitală.  În special, ca parte a acțiunii Centrului, înființat la Salonic în iunie 2020 de Cisco în cooperare cu municipalitatea Salonic, Ministerul Guvernanței Digitale și Ministerul Dezvoltării și Investițiilor gestionează un departament educațional – Cisco Networking Academy – și departamentele STIM și robotică, care vizează îmbunătățirea competențelor digitale ale elevilor, studenților și profesioniștilor care doresc să dobândească competențele cerute de piața forței de muncă.

Programul pentru competențe digitale – Academia de rețele Cisco

Cisco Networking Academy oferă cursuri online gratuite pentru cei care doresc să se implice în tehnologie pentru prima dată, descoperind aspecte importante ale acesteia și explorând tendințele contemporane în propriul ritm.  Inițiativa face parte dintr-o strategie mai amplă de promovare a competențelor digitale ale populației din Grecia, prin inovare tehnologică, consolidând astfel economia și creșterea economică a țării.

Programul include un curs pe următoarele teme:

  • Securitatea cibernetică (securitatea cibernetică)
  • Crearea de rețele
  • Programare (programare/Python)
  • Internetul obiectelor (IoT)
  • OS DubIT: Neeclozat nDG Linux
  • OS DubIT: Curs de bază nDG Linux

Cursurile sunt împărțite în începători fără cunoștințe prealabile cu privire la materiile specifice și cele cu un nivel mediu și cunoștințe predictive în domeniu, cu o durată a cursului cuprinsă între 8 și 70 de ore.

Cisco Networking Academy contribuie în cele din urmă la noul obiectiv anunțat de a oferi educație în materie de competențe digitale unui număr de 25 milioane de cursanți în următorii zece ani. Acest obiectiv va ajuta milioane de oameni din întreaga lume să aibă acces la locurile de muncă căutate, consolidând forța de muncă a viitorului prin educație și oportunități de carieră.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Documente

Cele mai noi oportunități