Oportunități de Training

Competențe digitale: Inteligența artificială

Acest curs online gratuit, conceput de compania multinațională Accenture, îi va ghida pe participanți prin cunoștințele trecute, prezente și viitoare privind inteligența artificială (IA) și le va învăța cum să exploreze potențialul acesteia la locul de muncă. Prin acest curs, elevii își vor îmbunătăți înțelegerea principalelor fapte, tendințe și perspective cu privire la utilizarea IA, explorând, de asemenea, relația de lucru dintre oameni și IA și competențele preconizate necesare pentru a lucra cu IA.

Cursul este gratuit și este oferit integral online pe o perioadă de 3 săptămâni. Acest curs în domeniul IA este conceput pentru orice persoană care dorește să își îmbunătățească competențele antreprenoriale, să intre la locul de muncă sau să își schimbe cariera. Principalele subiecte abordate în cadrul cursului sunt:

  • Introducere în inteligența artificială
  • Inteligența artificială în industrie
  • Adaptarea competențelor pentru a lucra cu inteligența artificială

Cursul este acreditat oficial de Serviciul de certificare DPC, principala instituție independentă de acreditare CPD (dezvoltare profesională continuă) care își desfășoară activitatea în toate sectoarele industriale.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități