Oportunități de Training

Competențe profesionale pentru anii 2020: navigarea pe piața muncii online

„Competențe profesionale pentru anii 2020: Navigarea pe internet a lumii muncii” este un curs online organizat de Universitatea din Coventry. Conceput pentru cei care doresc să înțeleagă locul de muncă modern și cerințele sale în schimbare, cursul urmărește să îmbunătățească competențele digitale și online ale cursanților, dar și competențele non-tehnice – de la comunicare și colaborare la soluționarea problemelor, adaptabilitate și reziliență. Aceste competențe sunt apoi puse în contextul actualei piețe a forței de muncă, cu scopul de a determina cursanții să devină mai încrezători în mediul online și să construiască o prezență profesională online.

De ce acest curs?

Tehnologia schimbă modul în care lucrăm și comunicăm între noi, cu o viteză fără precedent. Prin acest curs, cursanții vor putea să își evalueze domeniile puternice și slabe și să identifice competențele de care au nevoie pentru a avansa în actuala carieră sau pentru a începe o carieră complet diferită. Acestea sunt, de asemenea, introduse în ceea ce privește tipurile de competențe cele mai căutate de angajatori, împreună cu sfaturi practice privind modul în care se poate construi în continuare în această direcție. Cursul se axează, de asemenea, pe competențele de comunicare, cum ar fi:

  • Construirea unei prezențe online eficace și crearea unui CV atractiv, care să evidențieze principalele puncte forte și competențe;
  • Crearea de conținut atractiv și valorificarea muncii în echipă pentru a rezolva problemele la locul de muncă;
  • Sprijin pentru căutarea unui loc de muncă: sfaturi și instrumente privind modul de cercetare a diferitelor organizații și rolurile lor profesionale online.
  • Rețelele de socializare și beneficiile acestora în ceea ce privește crearea de conținut online.

Cursanții vor avea, de asemenea, șansa de a-și practica abilitățile de comunicare scrisă și orală și de a găsi sfaturi și instrumente care să îi ajute să își îmbunătățească competențele de prezentare și să scrie scrisori de intenție puternice.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a cursului, cursanții vor putea discuta despre modul în care tehnologia digitală schimbă obiceiurile și practicile profesionale și vor putea evidenția principalele caracteristici ale locului de muncă actual. Aceștia vor fi în măsură să descrie modul în care sunt concepute comunicațiile digitale și să ia în considerare elemente conexe, cum ar fi publicul-țintă, scopurile sau impactul. Aceștia vor putea, de asemenea, să explice diferențele dintre diferitele forme de comunicare (de exemplu, profesională, socială, personală). Cursanții vor putea, de asemenea:

  • Să colaboreze și să colaboreze cu alte persoane în medii online, cum ar fi postările de recenzii și comentarii pe forumurile de discuții sau „înțelegerea” unui anumit conținut;
  • Să evalueze și să aleagă cele mai bune resurse și instrumente de învățare digitală pentru a-și atinge obiectivele;
  • Să își demonstreze încrederea sporită în navigarea online, cum ar fi utilizarea internetului pentru a extrage informații și a rezolva probleme pe baza probelor digitale.
  • Descrieți caracteristicile unei prezentări eficace și utilizați aceste cunoștințe pentru a concepe și dezvolta propriile prezentări.

Detalii despre curs

Finalizarea cursului durează 4 săptămâni, cu aproximativ 4 de ore de timp de studiu săptămânal. Este în întregime online și se desfășoară pe cont propriu, ceea ce înseamnă că cursul poate fi urmat ori de câte ori vi se potrivește cel mai bine. Acesta este liber să efectueze audituri prin intermediul platformei FutureLearn. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități