Oportunități de Training

Creați-vă propria aplicație

Datorită cursului „Aplicați-vă propria aplicație”, veți avea șansa de a învăța în mod interactiv elementele de bază ale programării web (HTML, CSS, JavaScript, jquery și altele) și modul de utilizare a acestor tehnici pentru a vă construi propriile aplicații software atât pentru dispozitivele mobile, cât și pentru cele de birou.

Cursul este cu adevărat interactiv și cuprinde secțiuni introductive, materiale video motivaționale, un editor interactiv de coduri, provocări și evaluări inter pares. În timpul cursului veți învăța cum să dezvoltați o aplicație de discuții de lucru. Mai întâi, învățând cum să utilizați conținutul HTML simplu și normele obișnuite ale CSS, veți îmbunătăți aplicația cu mai multă interacțiune, utilizând Javascript și Jquery avansate. Pe parcursul cursului veți avea, de asemenea, o introducere de bază privind API web, JSON și AJAX.

În fiecare săptămână sunt incluse mai multe probleme pe care ar trebui să le rezolvați, inclusiv quiz-uri, precum și o provocare legată de evaluarea inter pares pe care ar trebui să o rezolvați, iar apoi veți califica patru dintre colegii dumneavoastră cursanți. În plus, va trebui să scrieți codul sursă în cele trei limbi acoperite de un editor interactiv de cod, care vă oferă feedback instantaneu și vă permite să obțineți mai multe ecusoane și realizări.

Până la sfârșitul cursului, elevii vor învăța: Principiile de bază HTML, CSS și JavaScript; modul de structurare a codului HTML, inclusiv a elementelor media, corelarea resurselor externe și separarea stilurilor CSS de codul HTML; cum se poate face ca aplicațiile web să fie interactive; modul de utilizare a proprietăților PSC avansate pentru a crea aplicații captivante și pentru a înțelege și aplica concepte de programare de bază, cum ar fi buclele și rețelele; concepte JavaScript avansate și o introducere de bază privind API web, JSON și AJAX.

Cursul poate fi urmat în ritmul dumneavoastră și este nevoie de 6 săptămâni pentru a se finaliza, cu un efort de aproximativ 8-9 ore pe săptămână.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități