Oportunități de Training

Cultura în era digitală

Cursul Cultura în era digitală, organizat de Centrul Robert Schuman din cadrul Institutului Universitar European, își propune să examineze impactul tehnologiei asupra sectorului artelor și culturii. Cum a evoluat sectorul pentru a integra tehnologia digitală și în ce mod? Dezvoltarea tehnologică a creat noi oportunități? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care încearcă să răspundă acest curs online.

Cursul se intensifică în ceea ce privește tehnologia digitală și efectele sale asupra sectorului cultural în ultimele două decenii – o perioadă în care dezvoltarea noilor tehnologii media a determinat schimbări organizaționale rapide. În plus, revoluția digitală a transformat, de asemenea, semnificația culturii în sine și practica relațiilor culturale. Cursanții vor afla modul în care tehnologia a creat noi oportunități în acest sector și vor descoperi cele mai recente tendințe, provocări în materie de reglementare și riscuri emergente. De asemenea, aceștia vor găsi noi instrumente pentru a utiliza și a-și construi propria strategie digitală – pentru a ajunge la un public internațional sau pentru a stabili parteneriate în sectoarele culturale din întreaga lume.

Modulele cursului sunt împărțite pe o perioadă de 3 săptămâni, necesitând un timp mediu de studiu de 3 de ore pe săptămână. Aceasta include termene flexibile, care pot fi amânate la alegerea cursanților.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități