Oportunități de Training

Cum să devii designer de experiență a utilizatorului (UX) cu Google și Coursera

Dacă vrei să îți începi cariera în domeniul securității cibernetice, ai o oportunitate unică de a învăța de la Google și de a obține o certificare recunoscută de angajatori. Google și Coursera au lansat un program de certificare profesională în designul de experiență a utilizatorului (UX), care te pregătește pentru un loc de muncă bine plătit și cu cerere mare pe piața muncii.

Iată ce trebuie să știi despre acest program:

  • Ce este designul UX? Designul UX se ocupă de interacțiunea pe care utilizatorii o au cu produsele, cum ar fi site-urile web, aplicațiile și obiectele fizice. Designerii UX fac aceste interacțiuni utile, plăcute și accesibile pentru utilizatori.
  • Ce înveți în program? Programul cuprinde 7 cursuri online, care te învață cum să completezi procesul de design de la început până la sfârșit, inclusiv: să empatizezi cu utilizatorii, să definești punctele lor de durere, să generezi idei de soluții de design, să creezi schițe și prototipuri, să testezi designurile prin studii de utilizabilitate, să iterezi pe designuri în funcție de feedback. De asemenea, vei învăța să folosești instrumente de design populare, cum ar fi Figma și Adobe XD. La finalul programului, vei avea un portofoliu profesional de UX, care include trei proiecte de la cap la coadă, pe care le poți prezenta potențialilor angajatori pentru a demonstra abilitățile pe care le-ai dobândit în acest program.
  • Cât durează și cât costă programul? Programul are o durată estimată de 6 luni, dacă înveți 10 ore pe săptămână, și are un cost de 39 de dolari pe lună. Poți beneficia și de ajutor financiar, dacă îndeplinești anumite criterii. De asemenea, poți alege să cumperi unul dintre cele două pachete de cursuri și examene, care includ extra-uri speciale, cum ar fi cursuri cu instructor, două oportunități de a trece examenul și scutirea de taxa anuală de întreținere pentru primul an. Pachetele costă între 199 și 804 dolari.
  • Ce beneficii ai după ce obții certificarea? După ce finalizezi programul, vei primi o certificare profesională de la Google, pe care o poți adăuga pe profilul tău de LinkedIn, pe CV sau pe portofoliu. Certificarea îți atestă competențele în designul UX și îți crește șansele de a fi angajat. Vei avea acces exclusiv la resurse de carieră, cum ar fi revizuirea CV-ului, pregătirea pentru interviu, ghidul de căutare a locului de muncă. De asemenea, vei putea aplica direct la locuri de muncă la Google și la peste 150 de organizații din SUA, care fac parte din consorțiul de angajatori al Google, cum ar fi Deloitte, Target, Verizon și altele.
  • Cum te înscrii în program? Pentru a te înscrie în program, trebuie să ai un cont pe Coursera, platforma online de învățare care găzduiește cursurile. Nu ai nevoie de nicio experiență sau diplomă anterioară în domeniul designului UX. Programul este deschis oricui este interesat să își înceapă cariera în acest domeniu, fie că este vorba de profesioniști IT, schimbători de carieră, studenți sau absolvenți recenti. Programul începe pe 16 noiembrie 2023, dar te poți înscrie oricând.

Dacă vrei să afli mai multe despre programul de certificare profesională în designul UX de la Google și Coursera, poți vizita site-ul web Coursera.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Documente

Cele mai noi oportunități