Oportunități de Training

Cum să devii expert în securitatea IT cu certificarea CompTIA Security+

Dacă vrei să îți începi sau să îți avansezi cariera în domeniul securității IT și a securității cibernetice, ai nevoie de o certificare recunoscută la nivel global care să îți valideze competențele de bază. CompTIA Security+ este o astfel de certificare, care îți oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua funcții de securitate esențiale și pentru a urmări o carieră în acest domeniu.

Iată ce trebuie să știi despre certificarea CompTIA Security+:

  • Ce este CompTIA Security+? CompTIA Security+ este o certificare vendor-neutrală, care acoperă cele mai recente tendințe și tehnologii în securitatea IT și a securității cibernetice. Certificarea verifică dacă ai cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua postura de securitate a unui mediu de întreprindere, a recomanda și implementa soluții de securitate adecvate, a monitoriza și securiza medii hibride, inclusiv cloud, mobil, Internet of Things (IoT) și tehnologie operațională, a opera cu o conștientizare a reglementărilor și politicilor aplicabile, inclusiv principiile de guvernanță, risc și conformitate, a identifica, analiza și răspunde la evenimente și incidente de securitate.
  • Cum obții certificarea CompTIA Security+? Pentru a obține certificarea CompTIA Security+, trebuie să treci un examen de 90 de întrebări cu răspunsuri multiple și bazate pe performanță, care durează trei ore. Examenul este disponibil în mai multe limbi, inclusiv engleză, japoneză, portugheză și chineză simplificată. Examenul poate fi susținut la orice centru de testare autorizat CompTIA-Pearson VUE sau online prin sistemul de supraveghere la distanță OnVUE. Costul examenului este de 370 de dolari americani, dar poți beneficia și de reduceri și pachete speciale dacă cumperi vouchere de la CompTIA sau de la partenerii săi autorizați.
  • Ce beneficii ai după ce obții certificarea CompTIA Security+? După ce finalizezi examenul, vei primi o certificare profesională de la CompTIA, pe care o poți adăuga pe profilul tău de LinkedIn, pe CV sau pe portofoliu. Certificarea îți atestă competențele în securitatea IT și a securității cibernetice și îți crește șansele de a fi angajat. Vei avea acces la resurse de carieră, cum ar fi ghiduri de studiu, webinarii, bloguri, podcasturi, comunități online și evenimente de networking. De asemenea, vei putea aplica direct la locuri de muncă la companii care recunosc și solicită certificarea CompTIA Security+, cum ar fi Apple, Dell, HP, IBM, Intel, Microsoft și altele.
  • Cum menții certificarea CompTIA Security+? Certificarea CompTIA Security+ este valabilă pentru trei ani de la data examenului. Programul de educație continuă (CE) al CompTIA îți permite să îți prelungești certificarea în intervale de trei ani prin activități și cursuri de instruire care se referă la conținutul certificării. Ca și certificarea Security+ în sine, CompTIA Security+ CE are, de asemenea, statutul de acreditare ISO/ANSI la nivel mondial și este aprobată de Departamentul Apărării al SUA pentru a îndeplini cerințele directivei 8140/8570.01-M. Regulatorii și guvernul se bazează pe acreditarea ANSI, deoarece oferă încredere și încredere în rezultatele unui program acreditat. Peste 2,3 milioane de examene CompTIA acreditate ISO/ANSI au fost livrate din 1 ianuarie 2011.

Dacă vrei să afli mai multe despre certificarea CompTIA Security+ și despre modalitățile de pregătire și susținere a examenului, poți vizita site-ul web CompTIA.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 6 luni
Documente

Cele mai noi oportunități