Oportunități de Training

Curs de blocare a accesului la software-ul Lean adaptiv

Aflați mai multe despre formare aici

Conținutul principal al cursului

Obiectivul cursului este de a oferi o perspectivă de bază asupra tehnicilor și instrumentelor de verificare și validare a software-ului în medii în care se utilizează principii adaptive, agile sau simplificate pentru dezvoltarea de software. Scopul este de a înzestra elevul cu cunoștințe actualizate de verificare și validare de care are nevoie un inginer de testare într-un mediu modern de dezvoltare de software. Acest lucru contribuie la dezvoltarea de software de înaltă calitate, atât în beneficiul dezvoltării întreprinderilor, cât și al evoluțiilor sociale în domeniul IT.

Cursul oferă o imagine de ansamblu a diferitelor instrumente și tehnici de testare pentru evaluarea caracteristicilor operaționale și tehnice ale software-ului, punând accentul pe sprijinul acordat dezvoltatorilor de programe de dezvoltare de software adaptivi, agili și flexibili. Participanții sunt introduși la aceste instrumente din perspectivă tehnologică, subliniind în același timp modul în care interacționează cu principiile, procesele și actorii din mediul de dezvoltare. Scopul este de a oferi o înțelegere cuprinzătoare a diferitelor tehnici de verificare și validare și a modului în care acestea pot fi adaptate la situații în schimbare.

Predare

Este predat în limba engleză și la distanță

Avansată

7,5 credite pentru învățământul superior

Competență

Studenții ar trebui să aibă cel puțin 90 CP dintr-un domeniu tehnic, inclusiv un curs complet de 7,5 de ore în domeniul tehnologiilor software de bază sau al proiectelor de dezvoltare de software de grup. Din aceste 90 CP, cel puțin 30 CP ar trebui să provină din cursuri în domenii precum programarea, dezvoltarea sistemelor orientate spre obiect, proiectarea de software, structurile și algoritmii de date, tehnologia registrelor, comunicarea datelor, sistemele de timp real sau de operare. În mod alternativ, studenții se pot califica cu 90 CP în tehnologie și cu cel puțin 2 ani de experiență profesională în dezvoltarea de software, pe baza certificatelor angajatorilor.

Taxe de înscriere

Formarea este gratuită pentru studenții cu cetățenie în UE/SEE și Elveția. Informații pentru cetățenii britanici cu privire la Brexit pot fi găsite pe site-ul universității.

  • Credite universitare: 7,5 CP
  • Nivelul 2: Avansată
  • Dosarul studiului: 2024 săptămâni 03-2024 săptămâna 22 (cu fracțiune de normă 25 %)
  • Timpul de predare: Perioade mixte
  • Tipul de predare: Distanță, timp de predare mixt

Notificare deschisă 15 septembrie. — 16 octombrie.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 6 luni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități